Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Αδυνατίστε με Cavitation και δείτε την διαφορά από την πρώτη συνεδρία (video)



Η σύγχρονη Τεχνολογία στην υπηρεσία της Ομορφιάς σας.

Το Cavitation είναι γνωστό ως η λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργείο και ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε ένα μόνο σύστημα, χρησιμοποιώντας τους υπέρηχους προκειμένου να σας χαρίσει με μερικές μόνο συνεδρίες λύση στο πρόβλημα, αναίμακτα και χωρίς νυστέρι!

Λέγεται cavi ultra και ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε ένα μόνο σύστημα, χρησιμοποιώντας τους υπερήχους προκειμένου να σας χαρίσει το σώμα που πάντοτε ονειρευόσασταν.
Δρα αποτελεσματικά στην διάσπαση του λιπώδους ιστού χωρίς να επηρεαστεί ο περιβάλλοντας ιστός και τα αιμοφόρα αγγεία, δονώντας τα λιποκύτταρα, , παράγοντας αμέτρητα θυλάκια κενού αέρα εντός και εκτός των κυττάρων, τα οποία μέσω φυσικών διεργασιών του οργανισμού διασπώνται και τελικά αποβάλλονται.
Παράλληλα πετυχαίνουμε την αναδιάπλαση του σώματος και την οριστική εξάλειψη της κυτταρίτιδας.
Αδυνάτισμα και χάσιμο πόντων, ενδυνάμωση και τόνωση,  ανάπλαση και αποτοξίνωση,  ανόρθωση και τόνωση των μυών,  επιδερμική σύσφιξη και τοπική καύση του λίπους, είναι τα αποτελέσματα και είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία !!!
 

Ξεχάστε πια τις επίπονες δίαιτες και τις χειρουργικές επεμβάσεις για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Τώρα το αδυνάτισμα γίνεται ευκολότερο από ποτέ με τη μέθοδο της σπηλαίωσης (cavitation). Και το πιο σημαντικό: χωρίς νυστέρι!

Με τον όρο Σπηλαίωση εννοούμε την δημιουργία φυσαλίδων σε ένα σώμα στο σημείο όπου η πίεση πέφτει χαμηλότερα από μία συγκεκριμένη τιμή. Οι φυσαλίδες αυτές χαρακτηρίζονται από εναλλασσόμενες φάσεις συμπίεσης και εκτόνωσης.

Η διαδικασία είναι η εξής: οι λιπώδεις ιστοί απορροφούν υψηλής συχνότητας ηχητικά κύματα. Με το φαινόμενο της σπηλαίωσης δημιουργούνται μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό τους, με ταυτόχρονη απελευθέρωση αρκετής μηχανικής και θερμικής ενέργειας ικανής να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων.


Με την διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης απελευθερώνονται κυρίως τριγλυκερίδια τα οποία στην συνέχεια απομακρύνονται από το φλεβικό και λεμφικό σύστημα.  Τα περισσότερα φιλτράρονται στους νεφρούς και αποβάλλονται με τα ούρα (γι’ αυτό τα ούρα είναι σκούρα μετά την θεραπεία) και ένα μέρος φθάνει στο ήπαρ όπου χρησιμοποιούνται για την κατασκευή λιποπρωτεϊνών.

Η απορρόφηση των προϊόντων της λιπόλυσης  γίνεται απο τον ίδιο τον οργανισμό και το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και μόνιμο. Λόγω του γεγονότος ότι η μέθοδος είναι μη επεμβατική, άρα αναίμακτη, υπάρχουν τα εξής προτερήματα:


  • δεν απαιτείται αναισθησία
  • δεν υπάρχουν άλλες επιπτώσεις στον οργανισμό (ουλές, περίοδος αποθεραπείας κτλ)
  • δεν απαιτείται παραμονή σε κλινική και
  • δεν διαταράσσεται η καθημερινότητα του ατόμου που υποβάλλεται στην θεραπεία.
Ας δούμε στην πράξη πως λειτουργεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια: