Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Άνοιξη... καιρός για IPL Laser. Η απόλυτη μέθοδος αποτρίχωσης


Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι εξορμήσεις στις παραλίες επαναφέρουν τον προβληματισμό για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Γάμπες, μηροί, γραμμή μπικίνι, μασχάλες, για τις γυναίκες, πλάτη και στήθος για τους άντρες. Μόνιμο πρόβλημα που όσο πλησιάζουν οι διακοπές μας θα γίνεται εντονότερο… ποιος δεν θα ήθελε να απαλλαγεί μια και καλή από αυτό;

Η λύση είναι εδώ και ονομάζεται IPL laser
Και τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή για να γλυτώσετε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Η αποτρίχωση με συσκευές εκπομπής έντονου παλμικού φωτός (Intensed Pulsed Light-IPL) είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα, η οποία καταπολεμά το πρόβλημα αποτελεσματικά, ανώδυνα και μόνιμα

Γιατί είναι το σύστημα IPL διαφορετικό;
Το σύστημα IPL απενεργοποιεί μόνιμα τους θύλακες των τριχών με τη στόχευση της χρωστικής μελανίνης στο θύλακα της τρίχας. Αυτό σημαίνει αποτελεσματική και μόνιμη αντιμετώπιση του προβλήματος της τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα.  

Στόχος της φωτοαποτρίχωσης είναι η καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων στη ρίζα της τρίχας στο δέρμα. Τα κύτταρα αυτά είναι υπεύθυνα για την επανέκφυση της τρίχας. Το παλμικό φως υψηλής ενέργειας που εκπέμπεται από το ειδικό μηχάνημα θερμαίνει τις τρίχες και «ταξιδεύοντας» μέσω της μελανίνης τους φτάνει στη ρίζα και την καταστρέφει.

Το εξειδικευμένο μηχάνημα IPL είναι προγραμματισμένο ώστε να προσαρμόζει την εκπομπή φωτός ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών που θέλουμε να αφαιρέσουμε. Έτσι αφαιρούνται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τρίχες ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: