Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Επιτέλους ΗΛΙΟΣ!!!

Μετά από τόση μαυρίλα με συννεφιές, βροχές και κρύο, επιτέλους Ηλιος !! 
Λίγο ακόμα και κοντέψαμε να πιστέψουμε πως γίναμε ...Λονδίνο!!

Ας προετοιμαστούμε λοιπόν κατάλληλα για να τον απολαυσουμε αφοβα: 

Αν μέχρι τώρα δεν κάναμε κάτι για να προστατέψουμε το δέρμα μας, τώρα πρέπει να αρχίσουμε. Σκεφτείτε ότι κάθε μέρα που περνάει χωρίς προστασία από τον ήλιο, μας αφήνει για αναμνηστικό μια ρυτίδα ή ένα ψεγάδι στο δέρμα.
Το αντηλιακό πρέπει να γίνει μια αναγκαία συνήθεια, ακόμα και αν δεν είμαστε λάτρεις των προϊόντων ομορφιάς. Τα περισσότερα ψεγάδια που παρουσιάζει το δέρμα οφείλονται στην έλλειψη προστασίας από τον ήλιο. 
Σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως τα χέρια σας δεν θα είχαν αυτές τις έντονες κηλίδες που προδίδουν την ηλικία σας, το δέρμα στο ντεκολτέ και στο λαιμό θα ήταν σφριγηλό και όμορφο, το πρόσωπο δεν θα είχε έντονες ρυτίδες και δυσχρωμίες αν κάποιος σας συμβούλευε ακόμα και από τα 18 σας να χρησιμοποιείτε καθημερινά μια αντηλιακή κρέμα;
Και όμως, αυτό ισχύει, βέβαια υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συμβάλουν στην κακή κατάσταση του δέρματος, ο βασικός όμως είναι οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
Ξεκινήστε ακόμα και τώρα και μην αποχωριστείτε ποτέ το αγαπημένο σας αντηλιακό. Μην σταματάτε μόνο στο πρόσωπο, ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια εκτίθενται εξίσου στον ήλιο και πολλές φορές είναι τα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν έντονα σημάδια γήρανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: