Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Συμβουλές ομορφιάς για την Άνοιξη

 
Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης και τώρα είναι η ευκαιρία να τονώσετε με απλούς τρόπους την επιδερμίδα σας, επαναφέροντας το υγιές χρώμα της και τη λάμψη της. Εάν δεν κοιμάστε πολλές ώρες που είναι ο βασικός λόγος που έχετε θαμπή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, τότε κάντε τα παρακάτω και θα δείτε αμέσως την αλλαγή 

Ξεκινήστε το πρωί με κρύο… ή παγωμένο νερό
Τώρα την άνοιξη είναι ευκολότερο να πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο ή ακόμα και με παγωμένο νερό. Όχι μόνο θα ξυπνήσετε αλλά με αυτό τον τρόπο θα ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα σας και θα δείχνετε αυτόματα πιο ροδαλή και άρα πιο υγιής.


Ώρα για μασάζ στο πρόσωπο
Κάνοντας καθημερινά 5 λεπτά μασάζ στο πρόσωπό σας ενεργοποιείτε την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα κι έτσι δείχνετε πιο υγιής. Ξεκινήστε με ελαφριές κυκλικές κινήσεις από το λαιμό σας και με φορά προς τα επάνω ασκώντας ελαφριά πίεση. Φορέστε την ενυδατική σας κρέμα και κάντε απαλές κινήσεις για να τονώσετε την περιοχή.

Φορέστε κρέμα με ρετινοειδή κάθε βράδυ
Τα ρετινοειδή είναι παράγωγα της βιταμίνης Α που έχουν αποδειχθεί πως ενισχύουν το κολλαγόνο, το οποίο μειώνει τις λεπτές γραμμές και επιταχύνει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων, ανανεώνοντας την επιδερμίδα. Στην αφορά υπάρχουν αρκετές κρέμες με ρετινοειδή και με τη σωστή καθοδήγηση από τον ειδικό θα βρείτε την κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας. 

ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: