Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η μόδα της Άνοιξης επιτάσσει την φυσική ομορφιά


Αφήστε πίσω σας όλα τα σκουρόχρωμα κραγιόν, μολύβια, σκιές και κρατήστε μόνο το αγαπημένο μπρονζέ ρουζ που κάποιες δεν αποχωριστήκαμε ούτε το χειμώνα. Όλα τα περιττά προϊόντα που φορτώνουν το πρόσωπο μας αποτελούν παρελθόν αφού πλέον η μόδα αλλάζει και ψηφίζει -μαζί με μας- το φυσικό αποτέλεσμα.

Προτεραιότητα στο μακιγιάζ αποτελεί το φυσικό, καλοσχηματισμένο και περιποιημένο φρύδι. Προμηθεύσου ένα καλό τσιμπιδάκι -το οποίο θα χρησιμοποιείς με σύνεση- και το κατάλληλο μολύβι για τα φρύδια. Άπλωσε τη γραμμή και σβήσε ελαφρά για ένα πιο γλυκό και φυσικό αποτέλεσμα.

Οι σκιές ματιών που ταλαιπωρηθήκαμε να μάθουμε να απλώνουμε και να ... μπερδεύουμε χρησιμοποιώντας δύο ή και τρία χρώματα αποτελεί πλέον παρελθόν. Μία σκιά είναι αρκετή για να δώσει τη λάμψη που χρειάζεται. Τα χρώματα που θα προτιμήσουμε είναι σε παστέλ χρώματα (μπεζ, ροδακινί, ροζ ή γλυκές αποχρώσεις του καφέ). Ιδανικά μπορείτε να φορέσετε κραγιόν σε ίδιο χρώμα ακολουθώντας την τάση.

Τα κόκκινα κραγιόν που τόσο αγαπήσαμε το χειμώνα θα μπουν στο ντουλάπι μαζί με τα πανωφόρια μας αφού η άνοιξη θέλει λάμψη και στα χείλη τοποθετώντας στην κορυφή τα lip gloss. Η επιλογή θα παραμείνει μόνο για τις βραδινές εξόδους ενώ η λίστα με τις τάσεις περιλαμβάνει φούξια και κοραλλί κραγιόν σε συνδυασμό με ένα λαμπερό gloss.
Τέλος, αλλαγές παρατηρούνται και στη μάσκαρα αφού στο επίκεντρο θα βρεθούν οι αποχρώσεις του καφέ με τη μαύρη μασκαρα να χρησιμοποιείται σε πιο λαμπερές εμφανίσεις (σε συνδυασμό με το κόκκινο κραγιόν). Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι πολλές στρώσεις μάσκαρας στις βλεφαρίδες μας δεν χρειάζονται πλέον αφού αυτό που αναζητάμε είναι το φυσικό αποτέλεσμα.
 
Το φυσικό μακιγιάζ δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο και σύμμαχος στη νέα τάση είναι το καθαρό, λείο και λαμπερό δέρμα. Μία μικρή στρώση πούδρας και κονσίλερ για έξτρα λάμψη είναι αρκετά σε συνδυασμό με ροδακινί ή μπρονζέ ρουζ χωρίς όμως να το παρακάνεις.
Επένδυσε σε προϊόντα ομορφιάς όπως οι κρέμες ώστε να κρατήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και λαμπερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: