Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η αντρική αποτρίχωση στον κόσμο...

Η αφαίρεση των τριχών του σώματος δεν είναι μια απλή μόδα που ακολουθούν οι φανατικοί κάθε καινούριας μόδας – άντρες από όλο τον κόσμο έχουν ενσωματώσει την περιποίηση του σώματος στη φυσική ρουτίνα περιποίησής τους. Ωστόσο - το πώς, το πού και το γιατί ξυρίζονται είναι ένα καλειδοσκόπιο εθνικών προτιμήσεων και τοπικών στιλ. Ορισμένοι θέλουν τους θώρακες καλοξυρισμένους, άλλοι προτιμούν κοντοψαλιδισμένες τρίχες στην περιοχή του εφηβαίου ή στις μασχάλες... μια κλασική περίπτωση του ‘Όταν είσαι στη Ρώμη…’!
Για να σας δώσουμε μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με τον διεθνή κόσμο της περιποίησης του σώματος παρακάτω υπάρχουν κάποια δεδομένα για το τι σημαίνει η αφαίρεση των τριχών του σώματος στους άντρες σε όλον τον κόσμο. Και ποιος ξέρει, μπορεί να ανακαλύψετε ότι πάντα κρύβατε έναν Ιταλό ή έναν Γάλλο στην προσωπικότητά σας…!

Ο τριχωτός Γερμανός

Ο τριχωτός Γερμανός

Στην πραγματικότητα, ο τριχωτός Γερμανός δεν αντιστοιχεί στο όνομά του - στην πραγματικότητα προτιμά ένα βαθύ ξύρισμα και καθαρή επιδερμίδα αντί τη χνουδωτή, τριχωτή επιδερμίδα, αλλά του 'χει κολλήσει η ρετσινιά! Ο τριχωτός Γερμανός προτιμά βαθύ ξύρισμα και καθαρή κοντοψαλιδισμένη τριχοφυΐα. Το αγαπημένο του σημείο για το ξύρισμα είναι οι μασχάλες αλλά δεν του αρέσει να ξυρίζει τα πόδια. Του αρέσει να συμπληρώνει το λουκ του με ξυρισμένη περιοχή εφηβαίου και θώρακα για να πετύχει ένα εξαίρετο γερμανικό παράδειγμα περιποίησης σώματος.
 
Ο Ιταλός

Ο Ιταλός

Ο Ιταλός Εραστής δεν ενδίδει μόνο στα μακαρόνια και το κρασί, αλλά του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του με μία καλή δόση αφαίρεσης των τριχών του σώματος. Ο αγαπημένος του στόχος είναι ο αρρενωπός θώρακας - του αρέσει να είναι καλοξυρισμένος και λείος ώστε να γυαλίζουν οι καλογυμνασμένοι μύες του. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ξυρίζει τις μασχάλες, την περιοχή του εφηβαίου και τα πόδια του για να πετύχει το λουκ του λατίνου εραστή.
 
Ο κομψός Γάλλος

Ο κομψός Γάλλος

Ο κομψός Γάλλος θέλει την τριχοφυΐα στο σώμα του όπως και το γρασίδι στο εξοχικό του Νορμανδία - κοντοκουρεμένο και περιποιημένο. Για να αποφύγει τις τρίχες της μασχάλης απ' το να φαίνονται, η κύρια περιοχή που ψαλιδίζει είναι οι μασχάλες του τις οποίες περιποιείται με πολλή φροντίδα. Για να είναι ακόμη πιο κομψός, ο κομψός Γάλλος φροντίζει τον θώρακα και το εφηβαίο του, αλλά δεν του αρέσει και πολύ να ξυρίζει τα πόδια του - ίσως επειδή δεν θέλει να μοιάζουν με βατραχοπόδαρα;
 
Ο φιγουρατζής Αμερικανός

Ο φιγουρατζής Αμερικανός

Ο φιγουρατζής Αμερικανός αποδέχτηκε την αφαίρεση των τριχών του σώματος σε πολύ μεγάλο βαθμό και περιποιείται το σώμα του όσο περισσότερο γίνεται. Ο βασικός του στόχος για την περιποίηση είναι η περιοχή του εφηβαίου - τι λέγαμε για συγκεκριμένα μέλη του σώματος που φαίνονται μεγαλύτερα όταν περιποιηθούμε την τριχοφυΐα;! Επίσης του αρέσει να κόβει κοντή την τριχοφυΐα στις μασχάλες, ενώ στον θώρακα προτιμά το βαθύ ξύρισμα ώστε να έχει το καθαρό λουκ ενός πραγματικού Αμερικανού που περιποιείται τον εαυτό του.
 
Ο αεράτος Βρετανός

Ο αεράτος Βρετανός

Ο αεράτος Βρετανός δεν είναι μόνο λάτρης της τάξης και των fish & chips, αλλά του αρέσει και να φροντίζει τις μασχάλες του. Θέλει οι μασχάλες του να έχουν κοντή τριχοφυΐα και ξυρίζει τον θώρακα και το εφηβαίο του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, το ξύρισμα στα πόδια δεν είναι πολύ δημοφιλές για τον μέσο Βρετανό - κάτι που προφανώς δεν κάνει τον κύριο Μπέκαμ μέσο Βρετανό…!
 
 
Ο συναρπαστικός Ισπανός

 Ο συναρπαστικός Ισπανός

Ο συναρπαστικός Ισπανός είναι λάτρης του ξυρισμένου θώρακα και των απαλών ποδιών. Του αρέσει να επιδεικνύει το Ιβηρικό, μαυρισμένο σώμα του απαλό και λείο και γι' αυτό προτιμά το ξύρισμα από το ψαλίδισμα. Για να ολοκληρώσει το τέλειο λουκ της φιέστας και της σιέστας, ο συναρπαστικός Ισπανός ξυρίζει τις μασχάλες και το εφηβαίο του συχνά-πυκνά και επίσης καθαρίζει τον σβέρκο του, τα φρύδια ή το κεφάλι ανάλογα με τη διάθεση - το απόλυτο λουκ του θερμόαιμο Δον Ζουάν!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: