Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Λυκοπένιο: η Ομορφιά στο Κόκκινο!

To Λυκοπένιο (Lycopersicon esculentum), είναι ένα φωτεινό κόκκινο καροτένιο ,ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των φυτοχημικών ουσιών , μια φυτοχημική συνθεση που βρέθηκε στις ντομάτες και άλλα κόκκινα φρούτα. Το Λυκοπένιο είναι πιο γνωστό ως καροτενοειδές στο ανθρώπινο σώμα και είναι μια από τις πιο ισχυρές  αντιοξειδωτικές  ουσίες. Εκτός από τις ντομάτες, λυκοπένιο υπάρχει και σε άλλα φρούτα και λαχανικά όπως καρπούζι, ροζ γκρέιπφρουτ και παπάγια.
 
Το λυκοπένιο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της γηρανσης του δερματος. Έχει παρατηρηθεί ότι το λυκοπένιο επιβραδύνει εξαιρετικά τη γήρανση των κυττάρων και μειώνει την φωτοευαισθησία του δέρματος.
 
Το BeBeautiful προτείνει μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών προϊόντων  με βάση το Λυκοπένιο:

Creme de Jour Hydratante et Antioxydante

Kρέμα άριστης υφής που βασίζεται στα ίδια δραστικά συστατικά με το Serum με καταπληκτικές ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, χάρη στο εκχύλισμα λυκοπενίου, το συνένζυμο Q10, το υαλουρονικό οξύ, την πανθενόλη, τις πρωτεΐνες βρώμης, και σύμπλεγμα βιταμινών (Vit. A, E, F, H) που περιέχονται στη σύνθεσή της.
Είναι ιδανική επιλογή ως κρέμα ημέρας για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εφαρμόζεται αμέσως μετά την αφαίρεση της μάσκας (Masque Visage Raffermissante et Antioxydante)

Creme de Nuit Nutritive et Antioxydante

Θαυμάσια αντιοξειδωτική κρέμα τροφής με λεπτή υφή και εξαιρετικό άρωμα. Πλούσια σε Ameliox, ένα βιοτεχνολογικό προϊόν με ισχυρές αντιρυτιδικές ιδιότητες, Shea Butter, έναν ενυδατικό και απαλυντικό παράγοντα φυτικής προέλευσης, σύμπλεγμα βιταμινών A, E, F και Η, καθώς και Phylderm vegetal, με αντιρυτιδικές, θρεπτικές και αναπλαστικές ιδιότητες.
Εχει οξυγονωτική δράση, βελτιώνει την κυτταρική αναπνοή και αυξάνει τη δραστηριότητα των κυττάρων.
Συνιστάται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ιδιαίτερα τους ταλαιπωρημένους και ξηρούς. Ενδείκνυται για μασάζ στην καμπίνα.

Serum Energie Hydratant et Antioxydant

Serum εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας πλούσιο σε λυκοπένιο, υαλουρονικό οξύ, Matrixyl 3000, ένα βιοτεχνολογικό προϊόν με εξαιρετικές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες το οποίο δίνει αίσθηση lifting στην επιδερμίδα καθώς και Haloxyl ένα δραστικό συστατικό που συντελεί στη μείωση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια και στην ενδυνάμωση των αγγείων της περιοφθαλμικής ζώνης.


Masque Visage Raffermissante et Antioxydante

Εξαιρετική συσφιγκτική και αντιιοξειδωτική μάσκα προσώπου σε κρεμώδη μορφή η οποία ολοκληρώνει την εφαρμογή της σειράς με θαυμάσια αποτελέσματα.
Όπως όλη η σειρά περιέχει λυκοπένιο, πρωτεΐνες ρυζιού με συσφιγκτικές ιδιότητες, Aloe Vera, εκχύλισμα αγγουριού, Allantoine με απαλυντικές ιδιότητες και Βisabolol με αντιφλογιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: