Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αναδείξτε τον πιο όμορφο εαυτό σας!


Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και χάστε τα περιττά κιλά σας εύκολα και γρήγορα, για να δείχνετε υπέροχη μέχρι τις γιορτές!

Τρώτε τουλάχιστον πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Όλα τα λαχανικά και τα περισσότερα φρούτα είναι χαμηλά σε θερμίδες, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά που μπορούν να ενισχύσουν την ηρεμία του νευρικού συστήματος, και την πέψη.


Τρόφιμα όπως το άσπρο ψωμί, το άσπρο ρύζι, οι τηγανητές πατάτες και τα δημητριακά - μπορεί να ενεργήσουν όπως η ζάχαρη στο σύστημά σας, και να καταλήξουν να αποθηκεύονται ως λίπος. Αντ 'αυτών λοιπόν επιλέγετε προϊόντα ολικής αλέσεως, φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες. Επίσης, μεγάλη προσοχή, χρειάζονται και οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες που μπορούν να αυξήσουν την όρεξη για ζάχαρη




Τρώτε αργά και μασάτε σωστά. Μασώντας χαλαρώνετε τους μυς του στομάχου και ενεργοποιείτε τα μηνύματα των νεύρων που με την σειρά τους ενεργοποιούν τη διαδικασία της πέψης. Αν δεν μασάτε καλά το φαγητό τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν εγκλωβισμένοι και δεν περνάνε στην διαδικασία της χώνεψης. Φροντίστε να καταναλώνετε τροφές με μέτριες θερμίδες και να τρώτε σε τακτά διαστήματα. Εάν παρά το γεύμα σας νιώθετε ακόμα πεινασμένες, περιμένετε 20 λεπτά ώστε ο εγκέφαλός σας  να καλύψει τη «διαφορά» με το στομάχι σας και να αναγνωρίσει ότι είστε πλήρεις.


Το μυαλό ευθύνεται για όλα, ακόμα και για τα περιττά κιλά σου. Όλα είναι στο κεφάλι σου. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της δίαιτάς σου. Μετάτρεψε τις παλιές σκέψεις που σαμποτάρουν τις προσπάθειές σου σε θετικές και χάσε βάρος μια για πάντα.


Θυμήσου ότι, αν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, συνήθως αυτό συμβαίνει. Το ίδιο ισχύει και στην αντίθετη περίπτωση. Αν σκέφτεσαι αρνητικά συνεχώς, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο. Έτσι αντί να λες στον εαυτό σου ότι είσαι παχουλή μπορείς να κάνεις πιο θετική σκέψη, όπως: ναι, είμαι όντως παχουλή, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα είμαι ένα κιλό λιγότερο.
Eλάτε στα BeBeautiful για αδυνάτισμα και χάσιμο πόντων, για ενδυνάμωση και τόνωση, για ανάπλαση και αποτοξίνωση, για ανόρθωση και τόνωση των μυών, για επιδερμική σύσφιξη και τοπική καύση του λίπους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: