Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Υγιές μαύρισμα με το σολάριουμ

Ο ήλιος είναι ένα ζωτικό μέρος της ύπαρξής μας. Παρέχει ζεστασιά και φως, αλλά επίσης και όσον αφορά την υγεία, ο ήλιος είναι απαραίτητος για τον άνθρωπο.
Τα τελευταία χρόνια όμως, ο ήλιος έχει γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος και έτσι η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία καλό είναι να αποφεύγεται. …
Υπάρχει μια καλή εναλλακτική λύση - το σολάριουμ. Ο Σύγχρονος εξοπλισμός για το  τεχνητό μαύρισμα σήμερα μας επιτρέπει να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μαύρισμα με υγιή τρόπο.
 Οι βλαβερές ακτινοβολίες που συνοδεύουν το  ηλιακό φως, σε ένα σολάριουμ  φιλτράρονται από την αρχή. Με τα solarium τρίτης γενιάς, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, μιας και τα πληκτρολόγια προβλέπουν τους φωτότυπους του δέρματος έτσι ώστε ο χρόνος αλλά και η ποιότητα του φωτός που βλέπουν τον καθένα να είναι αντικειμενικά.  Οι τεχνητή ακτινοβολία επηρεάζει μόνο ωφέλιμα το χρώμα του δέρματος. Ένα όμορφο μαυρισμένο δέρμα ολοένα και περισσότερο σχετίζεται με την υγεία.
Φυσικά, συνιστάται μία ορθολογιστική χρήση του τεχνητού μαυρίσματος, ώστε να επιτύχουμε ένα όμορφο και υγιές μαύρισμα.
Η ελεγχόμενη δόση της ακτινοβολίας που προσφέρει το σολάριουμ, εξασφαλίζει τόσο ένα όμορφο χρώμα στο δέρμα μας, όσο και την φυσική ενίσχυση της παραγωγής της βιταμίνης D που με την σειρά της είναι πολύ σημαντική για τον σχηματισμό των οστών. Μπορεί επίσης να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανοσολογικές διαταραχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: