Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Εφαρμογή Ραδιοσυχνοτήτων για Σύσφιξη!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ;
Μέσω των ραδιοσυχνοτήτων εκπέμπεται ενέργεια, η οποία θερμαίνει ομοιόμορφα τα βαθύτερα επίπεδα του δέρματος ενώ παράλληλα η επιδερμίδα διατηρείται ψυχρή και προστατεύεται, λόγω της κρύας κεφαλής. Αυτή η διαδικασία προκαλεί άμεση συστολή/σύσφιξη κολλαγόνου και ταυτόχρονα ενεργοποιεί την διαδικασία αναδόμησης και αναπαραγωγής του.




ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;
Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αισθάνεστε μια βαθιά αίσθηση θερμότητας, διότι η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων εστιάζεται στις βαθιές στοιβάδες του δέρματος και στους ιστούς που τις περιβάλλουν. Η αισθητικός καθορίζει την ποσότητα της ενέργειας που εκπέμπεται για να επιτευχθεί η επιθυμητή ισορροπία ανάμεσα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την άνεση κατά την εφαρμογή. Ένας ακόμα παράγοντας που συμβάλλει στην περαιτέρω άνεσή σας
κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι η κεφαλή χειρός που επιφέρει ψύξη στην επιδερμίδας.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Κάθε εφαρμογή διαρκεί από 15 έως 45 λεπτά και εξαρτάται από το μέγεθος της υπό θεραπεία περιοχής και από το πλήθος των
επαναλήψεων. Ο αριθμός των απαιτούμενων εφαρμογών για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος και συνήθως κυμαίνεται από 4 μέχρι 6 θεραπείες.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η εφαρμογή θεραπείας ραδιοσυχνοτήτων είναι μία απόλυτα ασφαλής διαδικασία που έχει αποτέλεσμα στην πλειοψηφία των ασθενών. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι ένα ελαφρύ κοκκίνισμα (ερεθισμός) ή πρήξιμο της υπό θεραπεία περιοχής, τα οποία όμως υποχωρούν κατά τις πρώτες ώρες μετά το πέρας της θεραπείας.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;
Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία, χωρίς βελόνες ή νυστέρια, με σαφώς μικρότερο κόστος σε σχέση με τις χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις. Επίσης, δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας των ασθενών, οι οποίοι μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Δεν μένουν σημάδια στο δέρμα, αφού η σύσφιξη επιτυγχάνεται χωρίς τομές, ράμματα ή μώλωπες.


ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
Οι θεραπείες με ραδιοσυχνότητες έχουν ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού προκαλούν άμεση σύσφιξη κολλαγόνου. Επίσης ενεργοποιεί την περαιτέρω παραγωγή κολλαγόνου σε βάθος χρόνου με συνέπεια τα αποτελέσματα να διαρκούν μέχρι και 24 μήνες μετά την εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: