Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Celluscan: έγκαιρη διάγνωση-αποτελεσματικότερη θεραπεία


Το Celluscan είναι το πρώτο επαναστατικό σύστημα για τον έλεγχο των περιοχών που επηρεάζονται από την κυτταρίτιδα και τον προσδιορισμό του  επιπέδου κατακράτησης υγρών του οργανισμού. Μας παρέχει δηλαδή αντικειμενικά δεδομένα βάσει των οποίων θα καθοριστούν οι κατάλληλες θεραπείες, θα  δοθούν σωστές συμβουλές και θα γίνουν αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Το Celluscan έχει σχεδιαστεί για τους συμβούλους ομορφιάς και ευεξίας και παρέχει τα αποτελέσματα για το στάδιο της κυτταρίτιδας και την κατακράτηση νερού στην περιοχή των μηρών μέσα σε λίγα λεπτά.

Κατά την έναρξη του ελέγχου, το άτομο απαντά ένα ερωτηματολόγιο. Μόλις το ερωτηματολόγιο έχει ολοκληρωθεί, μια σειρά από μετρήσεις που εκτελούνται στο μηρό, μέσω ενός αισθητήρα υπερύθρων και του ειδικού ιμάντα του Celluscan, μετρούν τις μικροσκοπικές μεταβολές της θερμοκρασίας σε μια δεδομένη περιοχή του μηρού.Τα δεδομένα στη συνέχεια, επεξεργάζονται ταχύτατα από το μηχάνημα, ​​το οποίο υπολογίζει το στάδιο της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών της περιοχής

Το Celluscan προβλέπει πέντε στάδια της κυτταρίτιδας, που κυμαίνονται από την κανονική(normal) και συνεχίζει στα στάδια 1,2,3 και 4 και τέσσερα στάδια κατακράτησης. Οι μετρήσεις που δίνονται είναι ακριβείς και κατανοητές (δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση για την ερμηνεία της θερμικής λωρίδας), έτσι ώστε οι σύμβουλοι ομορφιάς και υγείας να μπορούν να παρέχουν συμβουλές και θεραπείες
με βάση
μια σαφή τεκμηρίωση.

Επιπλέον, όσον αφορά τα στάδια 1 και 2 της κυτταρίτιδας, που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, παρέχει στους φορείς τη δυνατότητα παροχής συμβουλών για την πρόληψη ή την καθυστέρηση της εμφάνισης των συμπτωμάτων της κυτταρίτιδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: