Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Πολεμήστε το Τοπικό Πάχος!

Η νεότερη μέθοδος ονομάζεται Celluscan Fast Slim και περιλαμβάνει δύο μοναδικές, επαναστατικές μεθόδους για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απαλλαγή από το τοπικό πάχος στην περιοχή των μηρών!

Σε πρώτο στάδιο γίνεται διάγνωση του στασδίου της κυτταρίτιδας και του επιπέδου κατακράτησης υγρών στο σώμα με την ολοκαίνουρια μέθοδο Celluscan. Στη συνέχεια καθορίζεται το κατάλληλο πρόγραμμα και εφαρμόζεται η μοναδική θεραπεία slim light για οριστική εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Το Slimlight 6,9 χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από δύο ήπιες πηγές λέιζερ:

  1. Ήλιο-Neon (εκπομπής στα 635nm), με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 8-10 χιλιοστά, κατάλληλο για πιο επιφανειακές επεξεργασίες.
  2. Δίοδο λέιζερ (εκπομπής στα 904 nm) με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 30-40mm, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και τονώνοντας τις βιοχημικές αντιδράσεις που διευκολύνουν το μεταβολισμό του λίπους.
Εκπέμπει τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε και πράσινο, με διαφορετικά μήκη κύματος και επομένως, διαφορετικές λειτουργίες:


ΚΟΚΚΙΝΟ
Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. Είναι το χρώμα με την βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το κόκκινο είναι επίσης ένας ενεργοποιητής για τον κυτταρικό μεταβολισμό και αναζωογονεί το καταπονημένο δέρμα.

 
ΜΠΛΕ
Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι αναλγητικό, αποσυμφοριτικό, αντισηπτικό και πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ακμής. Το μπλέ ενδείκνυται επίσης για αλλεργίες, ημικρανίες και διαταραχές του ύπνου.

 
ΠΡΑΣΙΝΟ
Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του δέρματος. Πολύ αποτελεσματικό κατά των λεπτών γραμμών και  των ρυτίδων. Το μασάζ με Slimlight γίνεται μέσω ενός συστήματος υποπίεσης, ιδανικής όταν συνδυάζεται με ένα ήπιο λέιζερ για την αποσυμφόρηση σε βαθείς ιστούς, τη μείωση του διάμεσου υγρού (στράγγιση), καθώς και για το σπάσιμο των σκληρών ινών της κυτταρίτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: