Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

10 Μυστικά Αντιγήρανσης

1. Καταναλώστε μεγάλη ποσότητα νερού. Έως και τρία λίτρα την ημέρα είναι επιτρεπτό εφόσον η ενυδάτωση είναι εκείνη που αποτρέπει την δημιουργία ρυτίδων.

2. Χρησιμοποιείτε καθημερινά αντιηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. H ενυδατική σας κρέμα θα πρέπει να σας παρέχει ένα μίνιμουμ προστασίας.

3. Επιλέξτε κρέμες ημέρας που περιέχουν στη σύνθεσή της Α- υδροξυοξέα ή ρετινοειδή. Eίναι άριστα αντιγηραντικά μιας και αποτελεσματικότητα τους είναι αποδεδειγμένη. Βεβαιωθείτε όμως πως απλώνετε καθημερινά αντιηλιακό, καθώς οι συγκεκριμένες συνθέσεις αυξάνουν την ευαισθησία της επιδερμίδας στον ήλιο.


4. Για τις ζώνες του προσώπου που εμφανίζουν αυξημένη τάση για γραμμές έκφρασης χρησιμοποιήστε ένα ειδικό προϊόν-στιλό που γεμίζει τα επιμέρους σημεία και λειαίνει την επιδερμίδα.

5. Ποτέ μην παραλείπετε πριν το νυχτερινό σας ύπνο την διαδικασία του ντεμακιγιάζ, όσο κουρασμένες και να είστε. Η επιδερμίδα πρέπει να είναι καθαρή από προϊόντα μακιγιάζ όταν κοιμάστε, ώστε να αναπνέει ελεύθερα και να επιτυγχάνει την μέγιστη δυνατή ανανέωση των κυττάρων.

6. Χρησιμοποιήστε μια κρέμα νυχτός με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αντιγηραντική σύνθεση με υαλουρονικό οξύ.              

7. Κάντε ένα καλό peeling μια φορά τον χρόνο.

8. Προσέξτε η διατροφή σας να σας παρέχει τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την σωστή ανανέωση των κυττάρων εκ των έσω.

9. Αποφύγετε όσο μπορείτε το στρες, ακολουθήστε κάποιο πρόγραμμα χαλάρωσης και γιόγκα εάν είναι δυνατόν.

10. Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εξασφαλίστε ένα οχτάωρο ύπνου κάθε μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: