Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Surep Hair Removal


Το  SHR της I-Apple αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την μόνιμη Laser αποτρίχωση.
Τι σημαίνει ο όρος SHR ; Είναι αρχικά των λέξεων Surep Hair Removal που σημαίνει υπερ-αποτρίχωση και δεν είναι τυχαίο μιας και όντως πρόκειται για την αποτελεσματικότερη μέθοδο αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυίας μέχρ τώρα. Αν και θα μπορούσε να προσομοιωθεί με την IPL laser αποτρίχωση, εντούτοις υπάρχουν σημαντικές διαφορές στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται και ενεργεί.

Πρόκειται για μία απόλυτα ανώδυνη μέθοδο αποτρίχωσης. Είναι η πρώτη μέθοδος που είναι απόλυτα συμβατή με όλα τα σημεία του σώματος, (εκτός φυσικά από την περιοχή των ματιών).

Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε τύπο τρίχας. Σε αντίθεση με την κλασσική IPL εδώ υπάρχει το πλεονέκτημα ότι το χρώμα του δέρματος και της τρίχας δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Στις προηγούμενες λειζερ θεραπείες αποτρίχωσης απαραίτητη προυπόθεση ήταν, το χρώμα της τρίχας να είναι σκουρότερο του χρώματος του δέρματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Εδώ, αντιθέτως, αυτός ο παράγοντας δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, μιας και το SHR δεν δρά μόνο στην μελανίνη της τρίχας, αλλά δρα επίσης και στην πρωτεΐνη των βλαστικών κυττάρων. Έτσι δεν υπάρχει καμμία δυσκολία στην αποτρίχωση ακόμα και ατόμων με σκούρο δέρμα και ανοικτόχρωμη τριχοφυΐα.
Φυσικά, πάντοτε υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξετε, πριν και μετά την θεραπεία. Να μην εκθέτετε το δέρμα σας σε ισχυρό υπεριώδες φως τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την θεραπεία. Είναι σημαντικό για το καλύτερο αποτέλεσμα της αποτρίχωσης. Όχι επιθετική ηλιοθεραπεία λοιπόν και σαφώς όχι solarium για τουλάχιστον δύο ημέρες πριν το ραντεβού σας. Αλλά και μετα την θεραπεία αποφεύγουμε και πάλι για λίγες ημέρες την ακτινοβολία καθώς το δέρμα  παρουσιάζει αυξημένη ευαισθησία, πραγμα που συμβαίνει και στις άλλες λειζερ θεραπείες.  Πέρα όμως από αυτό δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να σας ενποδίσει να ασκήσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα. Αν, ωστόσο, χρειαστεί να εκτεθείτε στον ήλιο, απλά επιλέξτε ενα αντιηλιακό με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: