Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί πρέπει να κάνετε ένα μανικιούρ......;

 Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν μανικιούρ, πιστεύοντας ότι αυτό γίνεται απλά για να έχουμε καθαρά και όμορφα νύχια. Ωστόσο, ένα μανικιούρ προβλέπει και σε άλλες παροχές που πολλοί δεν γνωρίζουν. Ένα μανικιούρ είναι μια θεραπεία ομορφιάς για τα χέρια. Παρά το γεγονός ότι, η εργασία γίνεται απευθείας στα νύχια, ολόκληρο το χέρι ωφελείται πραγματικά. Ο πρωταρχικός στόχος του μανικιούρ είναι να διατηρήσει τη γενική υγεία των χεριών.
 Αν και κάποιος μπορεί να κάνει εύκολα μανικιούρ στο σπίτι, μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήσουμε αυτό το έργο στους ειδικούς. Γιατί το να αφεθείτε να σας κανει ένας ειδικός μανικιούρ είναι ένας τρόπος να περιποιηθείται τον εαυτό σας, μιας και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν επίσης ένα σύντομο μασάζ, συνεπώς θεωρείται ως μια μικρή θεραπεία για τον εαυτό σας μιας και προσφέρει πολλά οφέλη. Ένα μασάζ μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και την ευελιξία των χεριών και του καρπού. Εξάλλου, ένα μασάζ επιβραδύνει τις ρυτίδες των χεριών, κάτι που πολλές γυναίκες θέλουν να αποφύγουν.
 
Ένα άλλο σημαντικό όφελος που μπορεί κανείς να αντλήσει από ένα μανικιούρ είναι η απολέπιση. Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και οι κάλοι που αναπτύσσονται σε νύχια και χέρια αφαιρούνται κατα την διαδικασία του μανικιούρ. Ως εκ τούτου, επιτρέπει στα νέα κύτταρα του δέρματος να αναπτυχθούν και να αναγεννηθούν.
Επιπλέον, η εφαρμογή ενός μανικιούρ καταργεί επίσης την ανάπτυξη των μυκήτων που συσσωρεύονται στο πλάι των νυχιών σας.

Τέλος, να κάνετε ένα μανικιούρ είναι ξεκούραση και απόλαυση. Βασικά τα χέρια είναι τα πιο σκληρά μέρος του σώματος και χρειάζεται πραγματικά ένα διάλειμμα μετά από μια κουραστική μέρα.

Υπάρχουν πολλά θαυμάσια χρώματα σε βερνίκια που μπορείτε να επιλέξετε για τα νύχια σας για καθημερινή χρήση ή για ειδικές περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: