Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα


Yπάρχουν κυρίως δύο είδη στις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας , δηλαδή οι κρέμες με αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι κρέμες με αποτελέσματα σε μακράς διάρκειας διάστημα στη μείωση της κυτταρίτιδας. Το πρώτο είδος των κρεμών αυτών δεν είναι συνήθως πολύ ακριβές και όπως φαίνεται βασικά αποσκοπούν στην επίτευξη βραχυπρόθεσμων αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα την γρήγορη απομάκρυνση της κυτταρίτιδας. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, παρέχουν μόνο μια προσωρινή ανακούφιση από τη μείωση των εξογκώσεων του δέρματος, αλλά δεν αντιμετωπίζουν πλήρως την κυτταρίτιδα.

Από την άλλη πλευρά, οι κρέμες με αποτελέσματα σε μακράς διάρκειας διάστημα στη μείωση της κυτταρίτιδας τείνουν να εξασφαλίσουν μια μόνιμη απομάκρυνση αυτής. Αυτές οι κρέμες εισχωρούν στο δέρμα κατευθείαν προς την υποδόρια στιβάδα των λιπαρών ιστών, με αποτέλεσμα να διαλύεται η κυτταρίτιδα και να διασφαλίζεται η ομαλή εξάλειψη των τοξινών από το σώμα.

Στην κατηγορία των κρεμών με μακροχρόνια και μόνιμη δράση, υπάγονται και οι σειρές της Alapis Lipoform και Drainage. Πρόκειται για εξαιρετικά προϊόντα, βασισμένα σε εκχυλίσματα και συμπυκνώματα φυκιών, τα οποία έχουν εντυπωσιακή δράση κατα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: