Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Tα Κέντρα Αισθητικής και Spa Be Beautiful ενάντια στην κρίση!

Κερδίστε 500€ μετρητά με την κάρτα προνομίων των μελών του Be Beautiful

Με την αγορά προσφοράς 99€ (12 cavitation και 12 overestimol) οι πρώτοι 300 μπαίνουν σε κλήρωση για 500€ μετρητά

 Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας πατώντας εδώ για να μπείτε στην κλήρωση

Η κλήρωση για τα 500€ μετρητά θα γίνει στο κατάστημά μας στον Άγ. Δημήτριο Λ. Βουλιαγμένης 272Α στον 2ο όροφο, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 στις 18:00 μ.μ.

Σχετικά με τις θεραπείες:
Cavitation: Ξεχάστε πια τις επίπονες δίαιτες και τις χειρουργικές επεμβάσεις για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Τώρα το αδυνάτισμα γίνεται ευκολότερο από ποτέ με τη μέθοδο της σπηλαίωσης (cavitation). Και το πιο σημαντικό: χωρίς νυστέρι!

Με τον όρο Σπηλαίωση εννοούμε την δημιουργία φυσαλίδων σε ένα σώμα στο σημείο όπου η πίεση πέφτει χαμηλότερα από μία συγκεκριμένη τιμή. Οι φυσαλίδες αυτές χαρακτηρίζονται από εναλλασσόμενες φάσεις συμπίεσης και εκτόνωσης.

Η διαδικασία είναι η εξής: οι λιπώδεις ιστοί απορροφούν υψηλής συχνότητας ηχητικά κύματα. Με το φαινόμενο της σπηλαίωσης δημιουργούνται μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό τους, με ταυτόχρονη απελευθέρωση αρκετής μηχανικής και θερμικής ενέργειας ικανής να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων.


Overstimol: Η ηλεκτροθεραπεία, είναι μία ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζεται τοπικά στα σημεία που επιθυμούμε. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύεται χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής, και μέσω της κίνηση των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών.
Η πιο διαδεδομένη εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, που μειώνει επιτυχώς αυτό το φαινόμενο. Ο λόγος είναι ότι η κυτταρίτιδα είναι λιποσώματα, δηλαδή λιπώδης ιστός που βρίσκεται εγκλωβισμένος στα τοιχώματα του συνδετικού ιστού δημιουργώντας τοπική συσσώρευση πάχους. 
Επειδή ιδίως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι τοπικό, η ηλεκτροθεραπεία είναι ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης αφού δρα τοπικά, κάτι που δεν μπορεί να κάνει η φυσική εκγύμναση.
Φανταστείτε την ηλεκτροθεραπεία σαν ένα συνεχές μασάζ που δραστηριοποιεί τους μύες χωρίς όμως να δημιουργεί πιέσεις στο δέρμα.
Τα γενικότερα θεραπευτικά αποτελέσματα της ηλεκτροθεραπείας είναι θερμικά, φυσικοχημικά και νευροφυσιολογικά. Η ηλεκτροθεραπεία εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο εφαρμογών που στηρίζονται σε παραδεκτές επιστημονικά αρχές και γνώσεις πάνω στη Βιολογία, τη Φυσική και τη Χημεία. Λειτουργεί ευεργετικά στο λεμφικό, αγγειακό, φλεβικό, αρτηριακό, και μυϊκό σύστημα.

Το OVER STIMOL είναι μορφή ηλεκτροθεραπείας που λειτουργεί δημιουργώντας ευχάριστα τόνωση και σύσφιξη σε επιλεγμένα σημεία του σώματός μας, επιτυγχάνοντας άριστο αποτέλεσμα που θεωρείται ίσο με τρείς ώρες ενεργό άσκηση. Η συσκευή προορίζεται για την τονωση των μυών, αλλά επηρεάζει επίσης το λίπος την κυταρίτιδα και την γενικότερη σύσφιξη του σώματος.

Ωράρια λειτουργίας BeBeautiful:

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 έως 20:00,
Σάββατο 10:00 έως 14:30.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210.9704222

Δεν υπάρχουν σχόλια: