Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αποτρίχωση λέιζερ - IPL


Η αποτρίχωση με laser (IPL) είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί ακτίνες υψηλής συγκέντρωσης φωτός να διεισδύσει στα θυλάκια της τρίχας. Το φως απορροφάται από την χρωστική ουσία στα θυλάκια και καταστρέφει την τρίχα στο εσωτερικό τους.
 
Οφέλη της αποτρίχωσης με λέιζερ

Είναι ακριβές: Με τα λέιζερ μπορούν να στοχεύσουμε επιλεκτικά σκληρές, μαύρες τρίχες, αφήνοντας το δέρμα άθικτο.

Είναι γρήγορο:. Κάθε παλμός του λέιζερ λαμβάνει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μπορεί να στοχεύσει πολλές τρίχες ταυτόχρονα. Μικρές περιοχές, όπως το άνω χείλος μπορεί να αντιμετωπιστούν σε λιγότερο από ένα λεπτό, και μεγάλες περιοχές, όπως η πλάτη ή τα πόδια, μπορεί να διαρκέσουν έως και μία ώρα.

Είναι αποτελεσματικό: 90% των ανθρώπων που κάνουν αποτρίχωση με λέιζερ, έχουν μόνιμη απώλεια τριχών μετά από έναν μέσο όρο 3-5  συνεδριών (ανάλογα την περιοχή).


Πώς να προετοιμαστείτε για αποτρίχωση με λέιζερ

Εάν σχεδιάζετε να κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ, θα πρέπει να περιορίσετε κάθε άλλη μορφή αποτρίχωσης που "ξεριζώνει" τις τρίχες όπως το κερί, έως και έξι εβδομάδες πριν από τη θεραπεία  γιατί το λέιζερ στοχεύει τις ρίζες των τριχών.

Θα πρέπει να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο, επίσης για έξι εβδομάδες πριν και μετά τη θεραπεία. Η έκθεση στον ήλιο κάνει  την αποτρίχωση με λέιζερ λιγότερο αποτελεσματική και πιθανόν να δημιουργήσει παρενέργειες


 Στο Be Beautiful το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας περιμένει για να σας ενημερώσει για την αποτρίχωση με laser σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Καλέστε μας σήμερα στο 210.9704222  ή επισκεφθείτε μας από κοντά στον Άγιο Δημήτριο, Λ. Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: