Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Φυσικό lifting με μασάζ προσώπου

H ποιότητα των εκφράσεών μας αφήνει τα σημάδια της στο πρόσωπό μας. Όταν είμαστε ήρεμοι, το πρόσωπο λάμπει, ενώ σε στιγμές άγχους και στρες το δέρμα τραβιέται, παραμορφώνεται και με τον καιρό χάνει την ελαστικότητά του. Ρυτίδες, «κρέμασμα» και σακούλες είναι μόνο μερικά από τα δεινά του στρες, αλλά και του χρόνου στο δέρμα μας. 
Το μασάζ προσώπου  δρα σαν ένα φυσιολογικό lifting, καθώς οι τεχνικές του είναι σχεδιασμένες ώστε να ανασηκώνουν και να αναζωογονούν κάθε σημείο του. Το μασάζ εφαρμόζεται από ειδικό στο πρόσωπο με τις άκρες των δαχτύλων και στοχεύει στην εξισορρόπηση των εκφράσεων του προσώπου και στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας. Δουλεύοντας απαλά με τα δάχτυλα όλες τις στιβάδες των μυών και περιτονιών του προσώπου, οι ρυτίδες λειαίνουν, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, η ελαστικότητα επανέρχεται, η μυϊκή ένταση απελευθερώνεται και αποκαθίσταται ο καλός μυϊκός τόνος. 

Ετσι, το πρόσωπο αποκτά και πάλι το φυσικό σχήμα του, ενώ βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, βοηθώντας έτσι τη μεταφορά νερού, οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα. Ταυτόχρονα, απομακρύνονται οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στους υποδόριους ιστούς και την επιδερμίδα. Αν και η μέθοδος jeruvance δεν χρησιμοποιεί κρέμες, λοσιόν ή μηχανήματα, η επιπρόσθετη χρήση φυτικών αρωματικών ελαίων χαρίζει ενυδάτωση και θεραπεύει προβλήματα, όπως η ξηροδερμία, η ευρυαγγεία, η δυσχρωμία και η ακμή. 
Η βασική θεραπεία αποτελείται από έξι συνεδρίες, η καθεμία από τις οποίες εστιάζεται σε ορισμένη περιοχή του προσώπου και του λαιμού, ενώ για την εμβάθυνση των αποτελεσμάτων ο ειδικός θα σας συστήσει μια σειρά ασκήσεων και αυτομασάζ προσώπου. Το σίγουρο είναι πως από την πρώτη μόλις συνεδρία θα νιώσετε μια αίσθηση ξεκούρασης και ευεξίας, σαν να έχετε μόλις ξυπνήσει από βαθύ ύπνο. 
Το facial massage, εκτός από φυσικό lifting, είναι ευεργετικό για όσους πάσχουν από άγχος, αϋπνίες, πονοκεφάλους και άλλα ψυχοσωματικά συμπτώματα, ειδικά αν συνδυαστεί με άλλες θεραπευτικές μεθόδους όπως  η αρωματοθεραπεία .

Δεν υπάρχουν σχόλια: