Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Sportarredo. Η νέα γενιά Solarium



Εκμεταλλευτείτε ΜΟΝΟ τις ευεργετικές ιδιότητες
του ήλιου και αποκτήστε ένα γρήγορο και υγιεινό μαύρισμα!


Το μηχάνημα Vega της Sportarredo είναι 3ης γενιάς, απόλυτα ασφαλές- με έγκριση από δερματολόγους και πολύ δυνατά φίλτρα που προστατεύουν το δέρμα σας από τις ακτίνες UV (υπεριώδη ακτινοβολία). Η καμπίνα του είναι όρθια, ο maximum χρόνος είναι 11’ με ισχυρό ανεμιστήρα και μουσική. Η πόρτα του δεν ασφαλίζει, ανοίγει όποτε εσείς το επιθυμείτε!

Με την τεχνολογία αυτή, μπορεί πλέον ο καθένας να έχει τα οφέλη για την υγεία του που παράγονται από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα να μηδενίζονται οι βλαβερές συνέπειές του.
Η Sportarredo είναι η πρώτη εταιρία που εξατομικεύει την εφαρμογή στο indoor μαύρισμα με δυνατότητα, για όλα της τα μοντέλα, να προβλέπουν τον φωτότυπό σας, έτσι ώστε ο χρόνος αλλά και η ποιότητα του φωτός να είναι απολύτως προσαρμοσμένα σε αυτόν.
Το solarium από την Sportarredo έχει βραβευτεί ως το υγιεινότερο και αποτελεσματικότερο παγκοσμίως με εγγύηση ασφαλείας ISO 9001 και πιστοποίηση από την T.U.V. και E.T.L

Τα Οφέλη από την χρήση του:

  • Βοηθά για ένα ακίνδυνο υγιές μαύρισμα.
  • Βοηθά κατά της οστεοπόρωσης, αφού στο δέρμα παράγεται βιταμίνη  D η οποία με την σειρά της βοηθά στην αναπαραγωγή ασβεστίου
  • Βοηθά κατά της τριχόπτωσης αφού βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής
  • Βοηθά στην ευεξία μας αφού αυξάνει τις ενδορφίνες (ορμόνες που παράγονται στον οργανισμό και μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι) στον οργανισμό.
  • Βοηθά να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο δέρμα πριν την έκθεσή μας στον ήλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: