Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Slim Light

To Slim Light Low Level Laser Therapy είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες στην αισθητική και στην ιατρική.

Το Slimlight 6,9 χρησιμοποιεί έναν συνδιασμό από δύο ήπιες πηγές λέιζερ:


1. Ήλιο-Neon (εκπομπής στα 635nm), με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 8-10 χιλιοστά, κατάλληλο για πιο επιφανειακές επεξεργασίες.

2. Δίοδο λέιζερ (εκπομπής στα 904 nm) με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 30-40mm, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και τονόνωντας τις βιοχημικές αντιδράσεις που διευκολύνουν το μεταβολισμό του λίπους.

Αποτελέσματα και Θεραπείες  που προσφέρει το ήπιο λέιζερ στους ιστούς:
  • Οριστική καταπολέμηση κυτταρίτιδας
  • Επιδερμική σύσφιξη
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας
  • Επιτάχυνση της ανάπτυξης των ιστών  μέσω της αναγέννησης του κολλαγόνου και της τόνωσης της ελαστίνης .
  • Αντιφλεγμονώδες
  • Αντι-οιδηματώδες
  • Αντι-βακτηριακό
  • Αναλγητικό

Το Slimlight 6,9 εκπέμπει τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε (μωβ) και πράσινο (κίτρινο), με διαφορετικά μήκη κύματος και, επομένως, διαφορετικές λειτουργίες:

ΚΟΚΚΙΝΟ
Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. Είναι το χρώμα με την βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το κόκκινο είναι επίσης ένας ενεργοποιητής για τον κυτταρικό μεταβολισμό και αναζωογονεί το καταπονημένο δέρμα.

ΜΠΛΕ
Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι αναλγητικό, αποσυμφοριτικό, αντισηπτικό και πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ακμής. Το μπλέ ενδείκνυται επίσης για αλλεργίες, ημικρανίες και διαταραχές του ύπνου.

ΠΡΑΣΙΝΟ
Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του δέρματος. Πολύ αποτελεσματικό κατά των λεπτών γραμμών και  των ρυτίδων .

Το μασάζ με Slimlight γίνεται μέσω ενός συστήματος υποπιέσης, ιδανικής όταν συνδυάζεται με ένα ήπιο λέιζερ για την αποσυμφόριση σε βαθείς ιστούς, τη μείωση του διάμεσου υγρού (στράγγιση), καθώς και για το σπάσιμο των σκληρών  ινών της κυτταρίτιδας.

1. Σε επιδερμικό επίπεδο, βελτιώνει την εξωκυττάρια διάμεση ρευστότητα, βελτιώνοντας τον μεταβολισμό.

2. Σε επίπεδο αγγείων, διεγείρει την αποστράγγιση τόσο των αγγείων όσο και του λεμφικού συστήματος.

3. Σε επίπεδο ιστών, βοηθά στο σπάσιμο των σκληρών ινών της κυτταρίτιδας, χαρίζοντας ελαστικό δέρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: