Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Slim Light / Starlight . Το Φως και το Χρώμα στην υπηρεσία της ομορφιάς σας.


 Όταν καθόμαστε και παρακολουθούμε το ηλιοβασίλεμα στο πέλαγος, βλέποντας τις χρωματικές εναλλαγές από το κίτρινο στο πορτοκαλί και έπειτα το πορφυρό καθώς το χρώμα εξασθενεί αισθανόμαστε ειρηνικοί και έτοιμοι για ξεκούραση. Το χρώμα και το φως είναι δύο από τα ισχυρότερα εργαλεία που μας έδωσε η φύση προκειμένου να στηριχτεί ο οργανισμός και η ψυχή μας.  
Το χρωματισμένο φως αντιπροσωπεύει τον ισχυρότερο τρόπο να χρησιμοποιηθεί το χρώμα στη θεραπεία..

Δύο πολυσυζητημένες εφαρμογές που έφεραν επανάσταση στον χώρο της αισθητικής και της υγείας, είναι το slimlight και το starlight.  Βασισμένες και οι δύο στην αναζωογονητική ενέργεια του φωτός και του χρώματος έρχονται να λύσουν πολλαπλά προβλήματα που αφορούν τόσο στην αισθητική και την υγεία όσο και στην εσωτερική μας αρμονία. 


Το Slimlight 6,9 εκπέμπει τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε (μωβ) και πράσινο (κίτρινο), με διαφορετικά μήκη κύματος και, επομένως, διαφορετικές λειτουργίες: 

Κόκκινο
Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. Είναι το χρώμα με την βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το κόκκινο είναι επίσης ένας ενεργοποιητής για τον κυτταρικό μεταβολισμό και αναζωογονεί το καταπονημένο δέρμα ενω μείωνει τον χρόνο επούλωσης εξωτερικών τραυμάτων και αναπτύσει την οστική πυκνότητα και την μυική μάζα.

Μπλε
Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι αναλγητικό, αποσυμφοριτικό, αντισηπτικό και πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ακμής. Το μπλέ ενδείκνυται επίσης για αλλεργίες και διαταραχές του ύπνου ενώ βοηθάει στην θεραπεία φλεγμονών, εγκαυμάτων, πονοκεφάλων και πυρετού

Πράσινο
Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του δέρματος. Πολύ αποτελεσματικό κατά των λεπτών γραμμών και  των ρυτίδων δρα παράλληλα αποβάλλοντας το στρες και την ένταση, ενώ ταυτόχρονα είναι αντιφλεγμονώδες, και θεραπευτικό για τους πόνους των αρθρώσεων και  τις αλλεργίες.
Το Starlight ολοκληρώνει προσθέτοντας στα τρία αυτά χρώματα (κόκκινο, μπλέ και πράσινο) άλλες δύο αποχρώσεις
Το Πορτοκαλί, με καθαρά αναζωογονητικό χρώμα που βοηθάει στις μυικές κράμπες και αυξάνει την ενέργεια στους πνεύμονες και το στομάχι και 

Το Κίτρινο φως που τονώνει το νευρικό σύστημα και τους μυς, και αυξάνει την ενέργεια, ενώ βοηθά και αυτό στους πόνους της αρθρίτιδας και βελτιώνει το λεμφικό σύστημα
 Έτσι απολαμβάνουμε ταυτόχρονα σε επίπεδο αισθητικής οριστική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, επιδερμική σύσφιξη, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και επιτάχυνση της ανάπτυξης των ιστών  μέσω της αναγέννησης του κολλαγόνου και της τόνωσης της ελαστίνης .
Ενώ σε ιατρικό επίπεδο το φως και το χρώμα δρουν σαν αντιφλεγμονώδη, αντιοιδηματικά, αντιβακτηριακά και αναλγητικά, παράλληλα δρουν στην εσωτερική μας υγεία αποβάλλοντας το στρες και την ένταση.




Δεν υπάρχουν σχόλια: