Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

OverStimol

Η ηλεκτροθεραπεία, είναι μία ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζεται τοπικά στα σημεία που επιθυμούμε. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύεται χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής, και μέσω της κίνηση των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών.
Η πιο διαδεδομένη εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, που μειώνει επιτυχώς αυτό το φαινόμενο. Ο λόγος είναι ότι η κυτταρίτιδα είναι λιποσώματα, δηλαδή λιπώδης ιστός που βρίσκεται εγκλωβισμένος στα τοιχώματα του συνδετικού ιστού δημιουργώντας τοπική συσσώρευση πάχους.  
Επειδή ιδίως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι τοπικό, η ηλεκτροθεραπεία είναι ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης αφού δρα τοπικά, κάτι που δεν μπορεί να κάνει η φυσική εκγύμναση.
Φανταστείτε την ηλεκτροθεραπεία σαν ένα συνεχές μασάζ που δραστηριοποιεί τους μύες χωρίς όμως να δημιουργεί πιέσεις στο δέρμα.
Τα γενικότερα θεραπευτικά αποτελέσματα της ηλεκτροθεραπείας είναι θερμικά, φυσικοχημικά και νευροφυσιολογικά. Η ηλεκτροθεραπεία εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο εφαρμογών που στηρίζονται σε παραδεκτές επιστημονικά αρχές και γνώσεις πάνω στη Βιολογία, τη Φυσική και τη Χημεία. Λειτουργεί ευεργετικά στο λεμφικό, αγγειακό, φλεβικό, αρτηριακό, και μυϊκό σύστημα.

Το OVER STIMOL είναι μορφή ηλεκτροθεραπείας που λειτουργεί δημιουργώντας ευχάριστα τόνωση και σύσφιξη σε επιλεγμένα σημεία του σώματός μας, επιτυγχάνοντας άριστο αποτέλεσμα που θεωρείται ίσο με τρείς ώρες ενεργό άσκηση. Η συσκευή προορίζεται για την τονωση των μυών, αλλά επηρεάζει επίσης το λίπος την κυταρίτιδα και την γενικότερη σύσφιξη του σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: