Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

5 hot beauty τάσεις για το φθινόπωρο που πρέπει να δοκιμάσεις


Προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το φθινόπωρο και παράλληλα, ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της ομορφιάς που θα επικρατήσουν αυτή την εποχή. Ποια μακιγιάζ προτίμησαν οι μεγάλοι οίκοι να συνοδεύσουν τις δημιουργίες τους στις πασαρέλες; Διαλέξαμε 5 top beauty trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτούς τους μήνες και σου δίνουμε τις καλύτερες ιδέες για τις εμφανίσεις σου.

1. Κατακόκκινα χείλη
Το χρώμα του πάθους είναι σύμμαχός σου και αυτό το φθινόπωρο. Δοκίμασε ανοιχτόχρωμες αλλά και πιο σκούρες αποχρώσεις, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου, δίνοντας ένταση σε κάθε look σου. Το trend που είδαμε στην πασαρέλα των οίκων Dolce&Gabbana, 3.1 Phillip Lim αλλά και Marchesa είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα μας.
2. Μολύβι ματιών ή eyeliner
Αν θεωρείς πως μία λεπτή γραμμή με το eyeliner δεν μπορεί να δώσει ιδιαίτερη ένταση στο βλέμμα σου, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις. Το μολύβι των ματιών σου κάνει θαύματα και μπορείς να πάρεις ιδέες από τα catwalks των Fendi, Proenza Schouler ή Mugler που τόλμησαν με τριγωνικά σχέδια, αφηρημένες πινελιές ή διπλές γραμμές. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο κλασικό, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα του οίκου Roberto Cavalli και να δημιουργήσεις απλές γραμμές.
3. Ροζ και ροδακινί ρουζ
Αυτό το φθινόπωρο άφησε τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις στην άκρη και εμπιστεύσου τις απαλές και ζεστές ροζ και ροδακινί για το ρουζ σου. Η επιδερμίδα σου θα δείχνεις φρέσκια και υγιής κάθε στιγμή.
4. Μεταλλικές σκιές
Αν τόσο καιρό σου είχε λείψει λίγο glam στις εμφανίσεις σου, θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως το ότι μπορείς να δοκιμάσεις τις πιο πρωτότυπες μεταλλικές σκιές στα βλέφαρά σου. Αν ανήκεις στις πιο τολμηρές, μπορείς να κολλήσεις ακόμη και στρασάκια. Προσοχή, μην το παρακάνεις. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο αλλά καλόγουστο αποτέλεσμα.
5. Smokey eyes
Μία τάση που λατρεύουμε να υιοθετούμε στις εμφανίσεις μας, θα πρωταγωνιστήσει και αυτό το φθινόπωρο. Το μυστικό είναι να αναμείξεις πολύ καλά τη σκούρα και την ανοιχτόχρωμη σκιά που θα χρησιμοποιήσεις, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και ομοιόμορφο, χωρίς μεγάλες αντιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: