Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Απολαυστικό Αδυνατισμα...με Starlight


H τελευταία κατάκτηση της επιστήμης στον τομέα της αισθητικής σώματος λέγεται Starlight και πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές μεθόδους για αδυνάτισμα.

Μισή ώρα απόλαυσης είναι αρκετή για να χαρίσει υγεία και ευεξία και ταυτόχρονα να διαλύσει λίπος και κυτταρίτιδα.

Στο Starlight εφαρμόζονται ταυτόχρονα υδρομασάζ, αρωματοθεραπεία, χρωμοθεραπεία και οζονοθεραπεία αναζωογονώντας τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μοναδική γενικότερη αίσθηση  ευφορίας.

Η  χρωμοθεραπεία  με το Starlight  στηρίζεται στην ενέργεια των φωτονίων γι αυτό και συχνά την αναφέρουμε σαν φωτοθεραπεία.

Η φωτοθεραπεία στηρίζεται στην ιδιότητα των φωτονίων που σύμφωνα με τις μελέτες σε όλο τον κόσμο προσφέρουν δυναμικά θεραπευτικά οφέλη στους ζώντες  ιστούς και οργανισμούς. Τόσο το ορατό όσο και το υπέρυθρο φως έχει αποδειχτεί ότι πραγματοποιεί τουλάχιστον 24 διαφορετικές θετικές αλλαγές σε κυτταρικό επίπεδο.


Το Starlight Εκπέμπει τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε και πράσινο, με διαφορετικά μήκη κύματος και επομένως, διαφορετικές λειτουργίες:

ΚΟΚΚΙΝΟ
Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. Είναι το χρώμα με την βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το κόκκινο είναι επίσης ένας ενεργοποιητής για τον κυτταρικό μεταβολισμό και αναζωογονεί το καταπονημένο δέρμα.

ΜΠΛΕ
Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι αναλγητικό, αποσυμφορητικά, αντισηπτικό Το μπλέ ενδείκνυται επίσης για αλλεργίες, ημικρανίες και διαταραχές του ύπνου.

ΠΡΑΣΙΝΟ
Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του δέρματος.

ΚΙΤΡΙΝΟ
Το κίτρινο φως τονώνει το νευρικό σύστημα και τους μυς, και αυξάνει την ενέργεια, ενώ βοηθά και αυτό στους πόνους της αρθρίτιδας και βελτιώνει το λεμφικό σύστημα.

Το μασάζ με Starlight γίνεται μέσω ενός συστήματος υποπίεσης, ιδανικής όταν συνδυάζεται με την εκπομπή φωτός για την αποσυμφόρηση σε βαθείς ιστούς, τη μείωση του διάμεσου υγρού (στράγγιση), καθώς και για το σπάσιμο των σκληρών ινών της κυτταρίτιδας.
  1. Σε επιδερμικό επίπεδο, βελτιώνει την εξωκυττάρια διάμεση ρευστότητα, βελτιώνοντας τον μεταβολισμό.
  2. Σε επίπεδο αγγείων, διεγείρει την αποστράγγιση τόσο των αγγείων όσο και του λεμφικού συστήματος.
  3. Σε επίπεδο ιστών, βοηθά στο σπάσιμο των σκληρών ινών της κυτταρίτιδας, χαρίζοντας ελαστικό δέρμα.
  4. Αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη μας για αδυνάτισμα.
Οζονοθεραπεία
Το ενεργό οξυγόνο (όζον) με μορφή ατμού, διεισδύει στους ήδη ανοιγμένους πόρους μετατρέποντας τα βακτήρια και τις τοξίνες σε καθαρό οξυγόνο.
Όταν κάνουμε σάουνα και ιδρώνουμε οι τοξίνες που αποθηκεύονται κοντά στο δέρμα, αποβάλλονται από το σώμα αποτρέποντας τον κίνδυνο να βλαφτούν σημαντικά όργανα όπως η καρδιά .
Όταν τα παραπάνω είναι σωστά συνδυασμένα με την θεραπεία όζοντος δημιουργείται μια ισχυρή συμμαχία. Η θερμότητα ανοίγει τους ιδρωτοποιούς αδένες δημιουργώντας εύκολη μετάβαση του όζοντος στο σώμα. Η έκχυση ενεργού οξυγόνου στο σώμα λειτουργεί αντιοξειδωτικά και ταυτόχρονα καταπολεμά βακτήρια ιούς και παράσιτα.
Παράλληλα και καθ’ όλη την διάρκεια της θεραπείας βότανα και αιθέρια έλαια εγχέονται στον ατμό ενισχύοντας τα αποτελέσματα της μοναδικής εμπειρίας του Starlight.


Δεν υπάρχουν σχόλια: