Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Λάθη Ομορφιάς

Πολλές φορές οι γυναίκες ανανεώνουν την πούδρα ενώ το πρόσωπο τους είναι λιπαρό. Αυτό είναι λάθος ομορφιάς μιας και το πρόσωπο έχει σμήγμα και αυτή η κίνηση δεν βοηθάει σε μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Είναι καλύτερο πριν βάλετε πούδρα, να χρησιμοποιήσετε τα χαρτάκια που τραβούν την λιπαρότητα ή να σκουπίσετε τα λιπαρά σημεία, με ένα βρεγμένο χαρτομάντιλο.

Πολλές φορές μετά το ντους δεν σκουπιζόσαστε καλά. Αυτό αποτελεί ένα ακόμη λάθος ομορφιάς. Πρέπει να σκουπιζόσαστε καλά και μετά να βάζετε τα γαλακτώματα και τις κρέμες σώματος. Επίσης είναι καλό να σκουπίζετε απαλά τα μαλλιά και όχι να τα τραβάτε με την πετσέτα. Έτσι θα έχετε λείο δέρμα και υγιή μαλλιά.

Τις περισσότερες φορές όταν οι γυναίκες βγάζουν το μακιγιάζ με γαλάκτωμα, δεν το ξεπλένουν με νερό. Μέγα λάθος ομορφιάς μιας και δεν αρκεί απλά το γαλάκτωμα. Πρέπει να περνάτε την επιδερμίδα και με λοσιόν και μετά να ξεπλένετε με νερό και σαπούνι. Έτσι θα έχετε ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν την ίδια κρέμα για το πρόσωπο και για τα μάτια και αυτό είναι λάθος. Τα μάτια είναι μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή και χρειάζεται ειδική φροντίδα και περιποίηση. Επίσης είναι καλό να βάζετε διαφορετική κρέμα το πρωί και το βράδυ.

Δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος ώστε να είστε λαμπερές, όμορφες και εντυπωσιακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: