Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Πώς να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους

Tο πιο συνηθισμένο και αντιαισθητικό πρόβλημα δερματικής φύσεως για πολλούς ανθρώπους είναι οι μαύροι κύκλοι και σακούλες, αφού εκτός από την εικόνα ενός κουρασμένου προσώπου, συχνά προσθέτουν και χρόνια!

Παρόλα αυτά, όλοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δραστικά το πρόβλημα της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και των σακούλων, εφαρμόζοντας από σήμερα κιόλας τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές:

•    Κοιμηθείτε τουλάχιστον 8 ώρες ημερησίως, μιας και οι λίγες ώρες ύπνου ενδέχεται να εντείνουν το πρόβλημα, ενώ φροντίστε να χρησιμοποιείτε ένα ανατομικό μαξιλάρι, κατάλληλο για τη σωστή θέση του κεφαλιού και του αυχένα.
•    Ακολουθήστε μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνη C και K, επιλέξτε τροφές όπως φρούτα και λαχανικά, καρότα, πορτοκάλια και πράσινο τσάι, πίνετε άφθονο νερό, περιορίστε το αλκοόλ και κόψτε το κάπνισμα.
•    Περιορίστε το αλάτι στο φαγητό σας, μειώνοντας έτσι την παρακράτηση υγρών από τον οργανισμό σας.
•    Χρησιμοποιείτε αντηλιακό καθημερινά και ανεξαρτήτως καιρού, γιατί πολλές φορές η υπερέκκριση μελανίνης συνδέεται με την εμφάνιση των μαύρων κύκλων.

Σημαντικός παράγοντας στη μείωση των μαύρων κύκλων είναι η συστηματική χρήση μιας ειδικής κρέμας ματιών κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και στον ύπνο, η οποία  θα τονώσει και θα ενυδατώσει σε βάθος την ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Σήμερα υπάρχουν στην αγορά, εξειδικευμένες σειρές καλλυντικών προϊόντων που καταπολεμούν το πρόβλημα των μαυρών κύκλων και των σακούλων.
Γι’ αυτό λοιπόν, δοκιμάσαμε, συγκρίναμε και σας προτείνουμε τα προϊόντα περιποίησης ματιών της d'alour.  Πρόκειται για  μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προιόντων άριστης ποιότητας, με άμεση και αποτελεσματική δράση. Η σειρά αποτελείται από:

Eyes Demaquillage
Eyes Tonic
Eyes Gel Cream
Eyes Gel Mask.

Με δραστικά συστατικά ευφρασία, κύτταρα αγγουριού, εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού, ιχνοστοιχεία θαλάσσης, λιποσώματα, εκχύλισμα ρυζιού, κολλαγόνο κ.α που μειώνουν αμέσως το πρήξιμο και το βλέμμα φαίνεται ξεκούραστο και φωτεινό... Δοκιμάστε τα..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: