Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Μόνιμη αποτρίχωση με laser

Η αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με χρήση laser επιτυγχάνεται με τη καταστροφή της ρίζας της τρίχας και έτσι την αναστολή παραγωγής νέας τρίχας από την ίδια ρίζα. 
 Η ικανότητα να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χωρίς να καταστραφεί ο παρακείμενος ιστός του δέρματος, βασίζεται στη θεωρία της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Αυτή η θεωρία πρεσβεύει, ότι συγκεκριμένο μήκος κύματος της ακτίνας φωτός, εξειδικευμένου laser προκαλούν την απορρόφηση ενέργειας από τη τρίχα που προκαλεί τη καταστροφή του θύλακα της τρίχας. 


Δηλαδή, μπορούμε να φανταστούμε μια τρίχα σαν ένα αλεξικέραυνο που απορροφά ενέργεια (που προέρχεται από ακτίνα φωτός του laser), και τη μεταφέρει στη βάση της, χωρίς να επηρεάζεται ο πέριξ ιστός. 


 Όσο πιο εξειδικευμένο είναι το laser και όσο πιο «απορροφητική» είναι η τρίχα στην ακτίνα φωτός που μεταφέρει ενέργεια, τόσο πιο σίγουρο θα είναι το αποτέλεσμα, χωρίς ανεπιθύμητες επιπλοκές. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν όλοι οι τύποι laser την ίδια αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας, αλλά ούτε και όλες οι τρίχες ανταποκρίνονται το ίδιο στη θεραπεία με laser.


Στα Be BEAUTIFUL δουλεύοντας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, εξατομικεύουμε την θεραπεία στον δικό σας τύπο τρίχας και δέρματος δημιουργώντας το καλύτερο αποτέλεσμα. 


Έτσι απλά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: