Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Be BEAUTIFUL




Βρείτε το νέο μας σύνθημα και κερδίστε απίστευτα δώρα !!

Τα ΔΩΡΑ του Διαγωνισμού μας:

1 Ετήσιο Beauty treatment αξίας 3.000€   

είναι το δώρο για τον μεγάλο νικητή του οποίου η πρόταση θα επιλεγεί για το Βe ΒEAUTIFUL 

Επιλέξτε το δώρο που θέλετε από τις υπηρεσίες μας συνολικής αξίας 3.000 € και για έναν ολόκληρο χρόνο αφεθείτε στα χέρια των ειδικών!  

 

3  Ετήσια Beauty treatments αξίας 1.500 €  το καθένα. 
Οι 3 επόμενες επικρατέστερες προτάσεις με τις περισσότερες ψήφους από ένα ετήσιο πρόγραμμα αισθητικής ή αδυνατίσματος αξίας 1.500€

100 θεραπείες αξίας 100€ η κάθεμια
100 θεραπείες επιλογής (αισθητική, solarium, διατροφή) αξίας 100€ η κάθε μία θα κληρωθούν για 100 τυχερούς από το σύνολο των  συμμετέχοντων στον διαγωνισμό. 

Πέρασε καιρός από τοτε που το Be BEAUTIFUL βγήκε στην ελληνική αγορά με κεντρικό του σύνθημα "Be BEAUTIFUL... γιατι το αξίζεις". 
Σκοπός του ήταν να καταλάβει η ελληνίδα ότι πραγματικά το αξίζει να είναι όμορφη, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει μία ολόκληρη περιουσία γι΄αυτό. Τα χιλιαδες μέλη μας δικαίωσαν τον στόχο.

Το σύνθημα έγινε κατανοητό και ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί!!
Προτείνετε για το Be BEAUTIFUL το νέο του σύνθημα  και βγείτε κερδισμένοι!!


 Κάντε share τον διαγωνισμό στο facebook profile σας και κερδίστε άλλες πέντε συμμετοχές για τις 100 θεραπείες που θα επιλεγούν με κλήρωση

*Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει έως και δύο προτάσεις, έως και τις 30/4/2011, ενώ έως τις 31/5/2011 θα γίνει ψηφοφορία για να επιλεγεί το καλύτερο σύνθημα ανάμεσα στις 5 επικρατέστερες προτάσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο διαγωνισμός δημοσιεύτηκε στο μεγαλύτερο ελληνικό website διαγωνισμών, το www.nethall.gr :-)