Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Δύο διαφορετικές χρήσεις του λεμονιού στην καθημερινή περιποίηση που δε φαντάζεσαι!Το λεμόνι, πέρα από το ότι κάνει πιο νόστιμα τα φαγητά μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους και στον τομέα της ομορφιάς. Δες δύο έξυπνες χρήσεις του που ίσως να μη γνωρίζεις…

Αντί για αποσμητικό
Βρίσκεσαι κάπου για αρκετές ώρες και νιώθεις ότι δεν μυρίζεις πολύ ωραια; Υπάρχει λύση! Το λεμόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για αποσμητικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι (αφού καθαρίσεις την περιοχή με λίγο σαπούνι σε χαρτί μιας χρήσης και ξεπλύνεις) να τρίψεις λίγο με ένα λεμόνι την επίμαχη περιοχή της μασχάλης και να τη στεγνώσεις με μία πετσέτα.

Άρωμα και απολέπιση
Η Μόνικα Μπελούτσι το χρησιμοποίησε στην ταινία Μαλένα για να τρίβεται πριν μπει στην μπανιέρα και να μυρίζει όμορφα -όλα αυτά κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ. Πάρε ένα λεμόνι και τρίψε το πάνω σου λίγο πριν το μπάνιο σου. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή των αγκώνων αλλά και στα γόνατα -το λεμόνι τα μαλακώνει και τα λευκαίνει. Μετά κάνε μπάνιο κανονικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απομακρύνεις με τον πιο φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα, ενώ θα μυρίζεις και υπέροχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: