Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Σπηλαίωση (Cavitation). Η απαλή δύναμη των φυσαλίδωνΜέχρι χτες, ο πιο γρήγορος τρόπος για εξάλειψη του φαινομένου της παχυσαρκίας ήταν η διαδικασία της λιποαναρρόφησης, μία χειρουργική τεχνική δηλαδή με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Πλέον με την διαδικασία της σπηλαίωσης με μερικές συνεδρίες το πρόβλημα λύνεται αναίμακτα, χωρίς νυστέρι.
Σπηλαίωση είναι η δημιουργία φυσαλίδων σε ένα σώμα στο σημείο όπου η πίεσή του πέφτει χαμηλότερα από μία συγκεκριμένη τιμή.

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργείο

Η σύγχρονη Τεχνολογία στην υπηρεσία της Ομορφιάς σας. 
Λέγεται cavi ultra και ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε ένα μόνο σύστημα, χρησιμοποιώντας τους υπερήχους προκειμένου να σας χαρίσει το σώμα που πάντοτε ονειρευόσασταν. 


Δρα αποτελεσματικά στην διάσπαση του λιπώδους ιστού χωρίς να επηρεαστεί ο περιβάλλοντας ιστός και τα αιμοφόρα αγγεία, δονώντας τα λιποκύτταρα, , παράγοντας αμέτρητα θυλάκια κενού αέρα εντός και εκτός των κυττάρων, τα οποία μέσω φυσικών διεργασιών του οργανισμού διασπώνται και τελικά αποβάλλονται. 
 Παράλληλα πετυχαίνουμε την αναδιάπλαση του σώματος και την οριστική εξάλειψη της κυτταρίτιδας. 


 Για αδυνάτισμα και χάσιμο πόντων, για ενδυνάμωση και τόνωση, για ανάπλαση και αποτοξίνωση, για ανόρθωση και τόνωση των μυών, για επιδερμική σύσφιξη και τοπική καύση του λίπους, ελάτε στα Be Beautiful και πρωτοπορήστε μαζί μας !!!

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Αποτρίχωση με παλμικό φως (IPL laser)

Τι είναι η αποτρίχωση με παλμικό φως;

Είναι μια καινούρια μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης όπου έχουμε πλήρη καταστροφή της τρίχας στο σώμα και στο πρόσωπο. Διαφορετικά λέγεται και IPL από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Intensed Pulse Light. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές εκπέμπουν έντονο παλμικό φως από συγκεκριμένη πηγή και καλύπτουν το φάσμα της ορατής ακτινοβολίας.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ των συσκευών Laser για μόνιμη αποτρίχωση από το IPL;
To IPL διαφέρει στο ότι η ακτινοβολία που εκπέμπεται είναι πολυχρωματική και βρίσκεται στο ορατό φάσμα φωτός σε μήκος κύματος 550-1200nm. Τα Laser βρίσκονται σ' ένα μήκος κύματος 300nm και η ακτινοβολία που εκπέμπεται είναι μονοχρωματική (αόρατο φάσμα φωτός). Γι' αυτό και η φωτοθερμόλυση IPL είναι πλέον μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους ριζικής αποτρίχωσης γιατί είναι περισσότερο ήπια και απόλυτα ανώδυνη.

IPL laser Αποτρίχωση

 Απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα σχετικά με την μέθοδο αποτρίχωσης με IPL laser:

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να έχουμε μόνιμα αποτελέσματα;

Αυτό εξαρτάται από τις περιοχές όπου θα εφαρμοστεί η φωτοθερμόλυση. Για παράδειγμα στο πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί λίγες περισσότερες συνεδρίες γιατί η τρίχα στην περιοχή αυτή είναι ορμονικά μεταβαλλόμενη. Στο σώμα χρειάζονται περίπου οκτώ με δέκα θεραπείες. Στο μπικίνι ή τις μασχάλες (εξαρτάται πάντα από την πυκνότητα  και το χρώμα της τρίχας), μπορούμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα από τις πρώτες τέσσερις με πέντε θεραπείες.

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Μόνιμη αποτρίχωση με laser

Η αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με χρήση laser επιτυγχάνεται με τη καταστροφή της ρίζας της τρίχας και έτσι την αναστολή παραγωγής νέας τρίχας από την ίδια ρίζα. 
 Η ικανότητα να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χωρίς να καταστραφεί ο παρακείμενος ιστός του δέρματος, βασίζεται στη θεωρία της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Αυτή η θεωρία πρεσβεύει, ότι συγκεκριμένο μήκος κύματος της ακτίνας φωτός, εξειδικευμένου laser προκαλούν την απορρόφηση ενέργειας από τη τρίχα που προκαλεί τη καταστροφή του θύλακα της τρίχας. 


Δηλαδή, μπορούμε να φανταστούμε μια τρίχα σαν ένα αλεξικέραυνο που απορροφά ενέργεια (που προέρχεται από ακτίνα φωτός του laser), και τη μεταφέρει στη βάση της, χωρίς να επηρεάζεται ο πέριξ ιστός. 


 Όσο πιο εξειδικευμένο είναι το laser και όσο πιο «απορροφητική» είναι η τρίχα στην ακτίνα φωτός που μεταφέρει ενέργεια, τόσο πιο σίγουρο θα είναι το αποτέλεσμα, χωρίς ανεπιθύμητες επιπλοκές. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν όλοι οι τύποι laser την ίδια αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας, αλλά ούτε και όλες οι τρίχες ανταποκρίνονται το ίδιο στη θεραπεία με laser.


Στα Be BEAUTIFUL δουλεύοντας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, εξατομικεύουμε την θεραπεία στον δικό σας τύπο τρίχας και δέρματος δημιουργώντας το καλύτερο αποτέλεσμα. 


Έτσι απλά....