Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

IPL Laser Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με την τεχνολογία των LASER είναι πλέον μία πολύ δημοφιλής μέθοδος τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούν οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Με την εξελιγμένη τεχνολογία των LASER αντιμετωπίζεται η έντονη τριχοφυΐα ακόμη και σε περιπτώσεις που οφείλεται σε ορμονολογικά προβλήματα όπου έχουμε συνεχή τροφοδότηση της τριχοφυΐας.
Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι στην ουσία LASER σημαίνει φως.
Πρόκειται δηλαδή για μία εντελώς ακίνδυνη δέσμη φωτός που μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια. και απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα. Τα εξελιγμένα LASER τελευταίας γενιάς βασίζονται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. 

Αυτό σημαίνει ότι τα εξελιγμένα LASER δρουν επιλεκτικά στο στόχο, δηλαδή στον τριχικό θύλακα.
Η δέσμη φωτός του LASER στοχεύει στα σημεία της τρίχας που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη της δηλαδή τη ρίζα και το bulge.
Η δράση γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο στόχο αφήνοντας ανέπαφη τη γύρω περιοχή, σε αντίθεση με τα μηχανήματα φωτοαποτρίχωσης που λόγω της μη επιλεκτικής δράσης τους σε υψηλές εντάσεις προκαλούν πόνο, δημιουργούν βλάβες στους γύρω ιστούς, ενώ σε χαμηλές εντάσεις είναι αναποτελεσματικά.


Η αποτρίχωση με LASER μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου αρκεί το δέρμα να μην είναι μαυρισμένο από τον ήλιο.
Έτσι το Φθινόπωρο είναι η πλέον κατάλληλη εποχή προκειμένου να αρχίσετε την εφαρμογή της δεδομένου ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα έχετε απαλλαγεί οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. 
Τα BeBEAUTIFUL φροντίζουν για σας με συνεχείς προσφορές έτσι ώστε να είναι δυνατή μια ολοκληρωμένη θεραπεία laser αποτρίχωσης για όλους...

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Χάστε τα κιλά του καλοκαιριού

Κατά την διάρκεια των διακοπών, μας διακατέχει ένα αίσθημα ξεγνοιασιάς και ελευθερίας, με αποτέλεσμα να παραδινόμαστε άνευ ορών σε όλες τις γευστικές απολαύσεις και διατροφικούς πειρασμούς.

Η επαναφορά μας όμως στην καθημερινότητα, εκτός από την αναπόληση των στιγμών ξεγνοιασιάς που περάσαμε, μας δημιουργεί και την ανάγκη της απαλλαγής από τα περιττά κιλά που συνήθως συνοδεύουν τα φαγοπότια του καλοκαιριού.Στα BeBeautiful, φροντίζουμε σε ελάχιστο χρόνο να σας απαλλάξουμε από αυτά τα περιττά κιλά με ένα συνδυασμό διαιτολογικών οδηγιών και ειδικών θεραπειών. Τα slim light, star light, και οι υπόλοιπες θεραπείες μας, έρχονται να κάνουν για σας το αδυνάτισμα απόλαυση. 

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Φθινόπωρο.. Εποχή Ανανέωσης

"Το καλοκαίρι  είναι μια ευχάριστη εποχή  ανάπαυσης και διακοπών αλλά ταυτόχρονα και  μία εποχή καταπόνησης της  επιδερμίδας μας λόγω της διαρκούς έκθεσης  στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο ήλιος, λοιπόν, αφήνει τα ίχνη του: εφηλίδες (φακίδες), ελιές, δυσχρωμίες, μέλασμα (πανάδες), αλλά και φωτογήρανση που μεταφράζεται σε χαλάρωση και ρυτίδωση του δέρματος λόγω δυστροφικών αλλοιώσεων του κολλαγόνου. 
Οι παράγοντες που συνεργούν στις εκδηλώσεις αυτές  είναι η ηλικία, ο τύπος του  δέρματος, τυχόν μεταβολικά νοσήματα που συνυπάρχουν (Σακχαρώδης Διαβήτης, θυρεοειδοπάθειες)".