Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Τέλεια επιδερμίδα για την τέλεια μέρα

Το δέρμα μας αντανακλά την κατάσταση ολόκληρου ου οργανισμού μας και καθρεφτίζει τη διάθεσή μας. Είναι σημαντικό λοιπόν να το φροντίζουμε ώστε να «λέει» τα καλύτερα για μας!

Ό,τι νυφικό κι αν αποφασίσετε να φορέσετε, όσο τέλειο κι αν είναι το μακιγιάζ και το χτένισμά σας, υπάρχει ένα θέμα στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία τη μέρα του γάμου σας: την επιδερμίδα σας! Είτε σας απασχολούν τα σπυράκια και τα στίγματα, είτε η ξηρότητα, η λιπαρότητα, η θαμπάδα ή οι ρυτίδες, αυτό που συστήνεται να κάνετε για αρχή, είναι ένα εντατικό πρόγραμμα περιποίησης.
Όσον αφορά στο πρόσωπο -τον καθρέφτη όλου μας του οργανισμού- τα μαντιλάκια καθαρισμού δεν είναι αρκετά. Βέβαια είναι προτιμότερα απ’ το να κοιμάστε με το make up όλης της ημέρας, δεν είναι όμως και η λύση. Αν μάλιστα ζείτε στην πόλη, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε έναν διπλό καθαρισμό, πρώτα για να απομακρύνετε το make up και τη σκόνη που έχει συσσωρευτεί στο δέρμα σας και στη συνέχεια για να εμποδίσετε το φράξιμο των ανοιχτών πόρων.
Η ενυδάτωση είναι ένα ακόμη απαραίτητο στοιχείο για το δέρμα σας. Και φυσικά μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι πρέπει να παραλείψετε αυτό το θέμα επειδή έχετε λιπαρό δέρμα και θα το επιβαρύνετε. Αν κάποτε σας συνέβη αυτό, τότε ίσως δε χρησιμοποιήσατε το κατάλληλο προϊόν. Ρωτήστε λοιπόν κάποιον ειδικό, είτε αναζητήστε ένα ελαφρύ προϊόν για λιπαρές επιδερμίδες.
Εξίσου σημαντική για το πρόσωπό σας, είναι και η απολέπιση, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τη θαμπάδα του δέρματος και το καθιστά περισσότερο ικανό να δεχτεί τα προϊόντα φροντίδας στη συνέχεια. Προσοχή πάντως αν έχετε πρόβλημα ακμής, καθώς υπάρχει πιθανότητα να επιδεινώσετε την κατάσταση. Σαν γενικό κανόνα, θα πρέπει να έχετε στο νου σας να καθαρίζετε την επιδερμίδα σας πρωί και βράδυ, να την ενυδατώνετε καθημερινά και να κάνετε πίλινγκ μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Εφόσον λοιπόν εξασφαλίσετε την παραπάνω βασική περιποίηση, μπορείτε να περάσετε σε λεπτομερέστερα και συχνά δυσκολότερα προβλήματα, όπως οι διαφόρων ειδών ατέλειες, τα σπυράκια, η λιπαρότητα και το ξεφλούδισμα...

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Starlight-JetSpa: Υδρομασαζ, Αρωματοθεραπεία,Χρωμοθεραπεία

Διαβάζοντας για τα ευεργετικά αποτελέσματα που προσφέρει κάθε μια από αυτές τις θεραπείες συχνά ευχηθήκαμε να μπορούσε να υπάρξει ένας συνδιασμός όλων αυτών..

Μέχρι που εμφανίστηκε το starlight jet spa.  Μισή ώρα απόλαυσης είναι αρκετή για να χαρίσει υγεία και ευεξία και ταυτόχρονα να διαλύσει λίπος και κυτταρίτιδα.
Η  χρωμοθεραπεία  με το Starlight  στηρίζεται στην ενέργεια των φωτονίων γι αυτό και συχνά την αναφέρουμε σαν φωτοθεραπεία.
Η φωτοθεραπεία στηρίζεται στην ιδιότητα των φωτονίων που σύμφωνα με τις μελέτες σε όλο τον κόσμο προσφέρουν δυναμικά θεραπεύτικά οφέλη στους ζώντες  ιστούς και οργανισμούς. Τόσο το ορατό όσο και το υπέρυθρο φως έχει αποδειχτεί ότι πραγματοποιεί τουλάχιστον 24 διαφορετικές θετικές αλλαγές σε κυτταρικό επίπεδο.
Είναι ευεργετική στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια, όπως ρυτίδες και ουλές, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην θεραπεία λοιμώξεων. Το υπέρυθρο φως  διεισδύει σε βάθος περίπου 30 – 40 χιλιοστά και καθίσταται αποτελεσματικό ακόμα και για τα οστα και τις αρθρώσεις, διεγείροντας την φυσική θεραπευτική ιδιότητα των κυττάρων.
Πρόκειται στην κυριολεξία για μη φαρμακολογική αποτελεσματική εναλακτική θεραπευτική λύση.

Αναλυτικά λοιπόν μπορούμε ταυτόχρονα να απολαύσουμε τα παρακάτω.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Αρωματοθεραπεία. Θεραπεύει σωμα και ψυχή

Η εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου για ευχάριστες μυρωδιές αποδεικνύεται από την ιστορία και την πραγματικότητα. Πάντοτε οι άνθρωποι απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο, απολαυστικό κι υποστηρικτικό οσφρητικό περιβάλλον.
 
Σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς τα αρώματα θεωρούνταν εξίσου πολύτιμα με το χρυσάφι. Όμως όχι μόνο πολύτιμα, αλλά και ιερά. Αποτελούσαν σημαντικότατη προσφορά προς τους Θεούς.
 
Τα αρωματικά λουτρά στους αρχαίους ελληνικούς και ρωμαϊκούς χρόνους έδιναν κι έπαιρναν. Μάλιστα κάποτε αποτέλεσαν το κέντρο της κοινωνικής ζωής. Στις αραβικές χώρες το άρωμα γνώρισε την αποθέωση κι έγινε κεντρικό σημείο αναφοράς ολάκερου πολιτισμού. Στις εποχές της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού τα αρώματα (που ήταν βέβαια τότε αποκλειστικά φυσικά) ήταν η κορωνίδα της φροντίδας, του καλλωπισμού κι η υπέρτατη απόδειξη καλού γούστου ή ευγενικής καταγωγής.

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Μασαζ .Θεραπεία αιώνων


Ένα καλό μασάζ είναι συχνά το μόνο που μπορεί να μας ξεκουράσει από μία δύσκολη μέρα. Η καθιστική δουλειά, άλλωστε, και οι πολλές ώρες στο γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή κάνει το σώμα μας να «πιάνεται», τη μέση και την πλάτη μας να πονάει και τα χέρια να βρίσκονται ένα στάδιο πριν την αγκύλωση.
το μασάζ είναι στην πραγματικότητα μία θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιούνταν ήδη από την αρχαιότητα τόσο στην Ελλάδα, με τις τεχνικές του Ιπποκράτη, όσο και στην Ινδία αλλά και στην Κίνα, 5.000 χρόνια πριν. Γι’αυτό το λόγο υπάρχουν και πολλά είδη μασάζ (σουηδικό, σιάτσου, ρεφλεξολογία), βασισμένα πάντα στην αρχή της μάλαξης των μαλακών μορίων του σώματος αλλά με εξειδίκευση σε συγκεκριμένες «παθήσεις».

Πιο συγκεκριμένα, το σουηδικό μασάζ, μία από τις πιο γνωστές μορφές, χρησιμοποιείται για την αποβολή του στρες ενώ μπορεί να φανεί χρήσιμο και στην καταπολέμηση του χρόνιου πόνου. Το σιάτσου, γιαπωνέζικης προέλευσης, είναι πιο εξειδικευμένο, αφού γίνεται με πιέσεις σε ζωτικά σημεία του σώματος, μέσω των δακτύλων, με σκοπό να αποκατασταθεί η φυσική ροή της ζωτικής ενέργειας. Ενώ η ρεφλεξολογία, από τις παλαιότερες μεθόδους, γίνεται στα χέρια και στο πόδια σκοπεύοντας στην βελτίωση ασθενειών όλου του σώματος.

Η ευεξία και η χαλάρωση που μας προσφέρει το μασάζ οφείλεται στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους μύες και στην αποβολή άχρηστων συσσωρευμένων ουσιών που δημιουργούν αυτή τη δυσάρεστη δυσκαμψία. Ταυτόχρονα, με το μασάζ, οι ρυθμοί της καρδιάς μειώνονται, με αποτέλεσμα να πέφτει η αρτηριακή πίεση, να αυξάνεται η παραγωγή ενδορφινών και να ανακουφίζονται ακόμα και οι πονοκέφαλοι.

ΠΗΓΗ

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Presso για λεμφική αποσυμφόριση

Η πρεσσοθεραπεία είναι γνωστή πλέον για τα άμεσα αποτελέσματα που προσφέρει όσον αφορά την λεμφική αποκατάσταση.
Πως λειτουργεί η θεραπεία;
Ασκεί προοδευτική πίεση σε όλο το σώμα από τα άκρα προς τα πάνω και ιδιαίτερα στα «προβληματικά» σημεία στήριξης του σώματος, όπου λιμνάζει η λέμφος (όπως τα κάτω άκρα και οι γλουτοί). Στοχεύει δηλαδή ιδιαίτερα στα σημεία εκείνα που η λέμφος έχει συσσωρευτεί, επιτυγχάνοντας έτσι με σταδιακό ρυθμό την αποκατάσταση της λειτουργίας της. Με αυτήν την προοδευτική πίεση ενισχύεται η καλή κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνοντας τα οιδήματα και αυξάνεται ο μεταβολισμός. Επιπλέον, βελτιώνει εσωτερικά την υγεία και ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δεν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος, ενώ παράλληλα σταθεροποιεί το ρυθμό απώλειας κιλών.

Τι αποτελέσματα θα δω στο σώμα μου;
Βοηθάει στην σωστή λειτουργία του λεμφικού μας συστήματος, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση του μεταβολισμού και την αποτοξίνωση του οργανισμού μας. Συγκεκριμένα επιτυγχάνει:
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου
  • Αντιμετώπιση των οιδημάτων που κυρίως παρατηρούνται στα κάτω άκρα.
  • Ορατή μείωση της κυτταρίτιδας
  • Αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και ανακούφισης.

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Η αισθητική σήμερα

Η αισθητική σαν επάγγελμα έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία 50 χρόνια. Συνδυάζει την επιστήμη, την τέχνη και την εμπειρία. Αντικείμενο της είναι η αναζήτηση και η καλλιέργεια της ομορφιάς στον άνθρωπο, μέσα από την διαδικασία και το πνεύμα των «αισθητικών φροντίδων», που εκφράζουν ότι και η «θεραπεία» για την ιατρική.

Στόχος των φροντίδων αυτών είναι : η ανάδειξη των ωραίων χαρακτηριστικών του προσώπου, η κάλυψη διαφόρων δυσμορφιών στο πρόσωπο και στο σώμα, η εξάλειψη αντιαισθητικών προβλημάτων (μαύρα στίγματα –ακμή –δυσχρωμίες –αφυδάτωση –ρυτίδες -χαλάρωση προσώπου και σώματος -κυτταρίτιδα-τοπικό πάχος –αδυνάτισμα -ανεπιθύμητες τρίχες στο πρόσωπο ή στο σώμα κλπ).

Η πρόληψη των αντιαισθητικών προβλημάτων. Η εναρμόνιση του σώματος με την ψυχή και το πνεύμα, αφού κάθε φροντίδα που εξυψώνει την εμφάνιση, ουσιαστικά δρα σε μεγάλο βάθος, γιατί διώχνει τις εντάσεις, βοηθά τον άνθρωπο ν’ αγαπήσει το σώμα του, ν’ αποδεχτεί τους συνανθρώπους του με τα ελαττώματα και τα προτερήματα τους και να διακρίνει την γοητεία που εκπέμπει κάθε άνθρωπος στο σύνολο του.

Επομένως μας εκπαιδεύει να βρίσκουμε ομορφιά, χάρη, γοητεία και κατανόηση σε κάθε τι έμψυχο ή άψυχο γύρω μας και μέσα μας. Η αισθητική λοιπόν δεν είναι ένα χρήσιμο επάγγελμα μόνο, αλλά ένα κοινωνικό λειτούργημα. Όποιος ασκεί  την αισθητική, πρέπει να έχει τις σωστές και απαραίτητες προκαταρκτικές και επιστημονικές γνώσεις, να μελετά  συνεχώς και να ενημερώνεται διαρκώς για τις καινούργιες εξελίξεις του επαγγέλματος.

Η άρτια επαγγελματική κατάρτιση, πρέπει να συνοδεύεται από γνήσιο φιλικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που του εμπιστεύεται το σώμα του με τις ατέλειες του, τους φόβους και τις ανασφάλειες του. Πάντα δε στο μυαλό του αισθητικού πρέπει να υπάρχει η αγωνία για την λύση των προβλημάτων του ανθρώπου και όχι για το κέρδος.
 Η αισθητικός, που είναι η θεραπαινίδα του ωραίου πρέπει να ξέρει να «πουλάει» την ομορφιά και να εισπράττει όχι κυρίως την υλική αμοιβή, αλλά τη χαρά ότι έκανε κάποιον άνθρωπο χαρούμενο και ευτυχισμένο με το να τον απαλλάξει από τη σωματική δυσμορφία ή την επιδερμική μικρή ή μεγάλη ατέλεια

Έτσι πρέπει να είναι ο ευσυνείδητος επαγγελματίας αισθητικός και ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί ακόμη που σκέπτονται και λειτουργούν μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

OverStimol

Η ηλεκτροθεραπεία, είναι μία ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζεται τοπικά στα σημεία που επιθυμούμε. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύεται χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής, και μέσω της κίνηση των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών.
Η πιο διαδεδομένη εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, που μειώνει επιτυχώς αυτό το φαινόμενο. Ο λόγος είναι ότι η κυτταρίτιδα είναι λιποσώματα, δηλαδή λιπώδης ιστός που βρίσκεται εγκλωβισμένος στα τοιχώματα του συνδετικού ιστού δημιουργώντας τοπική συσσώρευση πάχους.  
Επειδή ιδίως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι τοπικό, η ηλεκτροθεραπεία είναι ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης αφού δρα τοπικά, κάτι που δεν μπορεί να κάνει η φυσική εκγύμναση.
Φανταστείτε την ηλεκτροθεραπεία σαν ένα συνεχές μασάζ που δραστηριοποιεί τους μύες χωρίς όμως να δημιουργεί πιέσεις στο δέρμα.
Τα γενικότερα θεραπευτικά αποτελέσματα της ηλεκτροθεραπείας είναι θερμικά, φυσικοχημικά και νευροφυσιολογικά. Η ηλεκτροθεραπεία εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο εφαρμογών που στηρίζονται σε παραδεκτές επιστημονικά αρχές και γνώσεις πάνω στη Βιολογία, τη Φυσική και τη Χημεία. Λειτουργεί ευεργετικά στο λεμφικό, αγγειακό, φλεβικό, αρτηριακό, και μυϊκό σύστημα.

Το OVER STIMOL είναι μορφή ηλεκτροθεραπείας που λειτουργεί δημιουργώντας ευχάριστα τόνωση και σύσφιξη σε επιλεγμένα σημεία του σώματός μας, επιτυγχάνοντας άριστο αποτέλεσμα που θεωρείται ίσο με τρείς ώρες ενεργό άσκηση. Η συσκευή προορίζεται για την τονωση των μυών, αλλά επηρεάζει επίσης το λίπος την κυταρίτιδα και την γενικότερη σύσφιξη του σώματος.

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Λυκοπένιο... Δυνατό όπλο αντιγήρανσης


Το λυκοπένιο με την αντιοξειδωτική του δράση, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που δημιουργούνται φυσιολογικά κατά το μεταβολισμό των κυττάρων. Οι ρίζες οξυγόνου βλάπτουν τα κύτταρα και του ιστούς. Φαίνεται ότι οι βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες οξυγόνου στο DNA των κυττάρων του ανθρώπινου οργανισμού, συμβάλλουν στη γήρανση, στη γένεση του καρκίνου, στην αρτηριοσκλήρυνση, στις καρδιακές και αγγειακές παθήσεις.
Δίνει τα ηλεκτρόνια του στις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου ανενεργοποιώντας τες και καθιστώντας τες ουδέτερες πριν προλάβουν να προκαλέσουν βλάβες στα κύτταρα. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια που έχουν ένα τουλάχιστον ελεύθερο ηλεκτρόνιο. Συνεισφέροντας ένα ηλεκτρόνιο το λυκοπένιο μπορεί και σταθεροποιεί το ελεύθερο μόριο.
Έχει παρατηρηθεί ότι το λυκοπένιο επιβραδύνει εξαιρετικά τη γήρανση των κυττάρων και μειώνει την φωτοευαισθησία του δέρματος.

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Οι μεγάλοι Νικητές του Διαγωνισμού μας

Η ώρα που όλοι περιμένατε έφτασε επιτέλους. Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, σας ανακοινώνουμε τα ονόματα των  μεγάλων νικητών του διαγωνισμού μας:

Κέλλυ Λαουμτζή με την πρόταση : "Be Beautiful....because you're YOU" έλαβε 149 ψήφους και είναι η μεγάλη νικήτρια που κερδίζει   1 Ετήσιο Beauty treatment αξίας 3.000€ 


Χαραλαμπία Λίτου με την πρόταση: "Be beautiful..άγγιξε το όνειρο!" έλαβε 135 ψήφους

Εμμανουέλα Αλεζίδου με την πρόταση: "Be BEAUTIFUL...έτσι απλά!!" έλαβε 112 ψήφους

Ειρήνη Ζαχαράκη με την πρόταση: "...και γνώρισε τον νέο σου όμορφο εαυτό" έλαβε 108 ψήφους

 Οι παραπάνω φίλες κερδίζουν από ένα Ετήσιο πρόγραμμα αισθητικής ή αδυνατίσματος αξίας 1.500€

Η Κατερίνα Στρουμπάκου έκανε την πρόταση "Be BEAUTIFUL...σημαίνει αυτοπεποίθηση" και έλαβε 93 ψήφους.
Έτσι θεωρείται πρώτη επιλαχούσα και αυτό σημαίνει πως αν κάποια από τις νικήτριες των 1500 € δεν παραλάβει το δώρο της θα αντικατασταθεί από την Κατερίνα.
'Ολες οι άλλες προτάσεις απέχουν πολύ γι αυτό άλλωστε και δεν αναφέρονται...
Όπως και να έχει όμως κανεις από τους συμμετέχοντες δεν είναι χαμένος μιας και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για άλλους 100 νικητές από τους συμμετέχοντες που θα παραλάβουν από μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για υπηρεσίες αλλά πέρα από αυτό για όλους  όσους θα παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε για την απονομή των δώρων μας θα υπάρχουν επιπλέον δώρα και εκπλήξεις.

Τα δώρα θα δοθούν σε εκδήλωση που θα γίνει στό  χώρο μας την Πέμπτη 16 Ιουνίου  στις 6.30 μμ.
Δηλώστε συμμετοχή στην σελίδα της εκδήλωσης στο FaceBook και ελάτε να γνωρίσετε την ομορφιά ..."εκ των έσω"....Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Αυτό δεν πρέπει να το χάσετε!!!

Μέσω  GROUPON

€99 από €990 

για Ένα Ετήσιο Πρόγραμμα IPL Οριστικής Αποτρίχωσης με Ελεύθερη Επιλογή Περιοχών για Γυναίκες και Άνδρες στο Κέντρο Αισθητικής Και Spa Be Beautiful.

Κάθε εποχή θέλει την προετοιμασία της για να την υποδεχθούμε σωστά. Το καλοκαίρι θέλει αποτρίχωση, πώς να το κάνουμε; Το τελευταίο δεν είναι ερώτηση αλλά διαβεβαίωση, από τους γνώστες του είδους. Στο Be Beautiful, θα σας δείξουμε πώς γίνεται μια  επαγγελματική αποτρίχωση υψηλού επιπέδου. 
Ο χρόνος μετράει ακόμα υπέρ σας αφού προλαβαίνετε να κάνετε μια τελευταία αποτρίχωση προτού βγείτε στις αμμώδεις «πασαρέλες» με λεία και φωτεινή επιδερμίδα.

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Καλό Καλοκαίρι...


Το καλοκαίρι έφτασε και μας κλείνει το μάτι. Ετοιμαστείτε για τις εξορμήσεις στις υπέροχες παραλίες της πατρίδας μας. 
IPL laser αποτρίχωση σε απίστευτες τιμές, slim light και starlight για αποτελεσματική εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, solarium για να μην βγείτε σαν το γάλα στην παραλία, αντιηλιακή θωράκιση... Εμείς αναλαμβάνουμε να σας προετοιμάσουμε για όλα....
Σε σας απομένει να διαλέξετε το μπικίνι των ονείρων σας......