Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Διαγωνισμός.Τα αποτελέσματα του δεύτερου γκρουπ

Η ψηφοφορία του δεύτερου γκρουπ των επιλαχόντων για τα ημιτελικά του διαγωνισμού μας, ολοκληρώθηκε χτες, όπως είχαμε προαναγγείλει από την Παρασκευή. Οι νικητές που συγκέντρωσαν και τις περισσότερες ψήφους στην πρότασή του είναι οι εξής:

Ζαχαράκη Ειρήνη με την πρόταση "Be Beautiful...και γνώρισε τον νέο σου όμορφο εαυτό" ψήφοι 32
Μπαταλοπούλου Μαρία με την πρόταση "Be Beautiful...το ραντεβού σου με την ομορφιά." ψήφοι 31
Γερακάκη Κωνσταντίνα και Καραγιάννη Γεωργία κατέθεσαν την ίδια πρόταση : "Be beautiful...for YOURSELF!!!" η οποία πήρε 12 ψήφους και έτσι μοιράζονται την τρίτη θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια!!!

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Surep Hair Removal


Το  SHR της I-Apple αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την μόνιμη Laser αποτρίχωση.
Τι σημαίνει ο όρος SHR ; Είναι αρχικά των λέξεων Surep Hair Removal που σημαίνει υπερ-αποτρίχωση και δεν είναι τυχαίο μιας και όντως πρόκειται για την αποτελεσματικότερη μέθοδο αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυίας μέχρ τώρα. Αν και θα μπορούσε να προσομοιωθεί με την IPL laser αποτρίχωση, εντούτοις υπάρχουν σημαντικές διαφορές στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται και ενεργεί.

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Slim Light κατα της κυτταρίτιδας


Εξαιρετικό αποτέλεσμα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας επιτυγχάνεται με τη μέθοδο ενδοδερμικής μάλαξης, επιδερμικής σύσφιξης και λιποδιάλυσης που μας παρέχει το slim light, συσκευή βασισμένη στην νανοτεχνολογία. Πρόκειται για τριπλή θεραπεία (μάλαξης, σύσφιξης, λιποδιάλυσης), που ενεργείται μέσω ενός συστήματος υποπίεσης, σε συνδιασμό με φωτο-χρωμοθεραπεία.
Η διαφορά είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας συνεδρία. 
Προυπόθεση για την διατήρηση του αποτελέσματος σε βάθος χρόνου είναι η καθημερινή χρήση αντικυτταριτιδικής κρέμας μακράς διαρκείας

Διαγωνισμού...νεώτερα

Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε πως η "ιστορία επαναλαμβάνεται"...
Αντιμετωπίζοντας το ίδιο πρόβλημα που βρήκαμε μπροστά μας και στην ψηφοφορία για το πρώτο γκρουπ των προτάσεων (ισοψηφίες για τις 3 πρώτες θέσεις), σας δίνουμε και πάλι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα προκειμένου να.... κάνετε το κουμάντο σας, λαμβάνοντας υπόψη σας πως την Δευτέρα το πρωί θα "κλειδώσουμε" την δεύτερη ψηφοφορία...Αν εξακολουθούν να υφίστανται ισοψηφίες θα ληφθούν όλες υπόψιν και θα περάσουν στην φάση των ημιτελικών. Σε αυτό το γκρουπ όμως έχουμε και άλλο ενα θεματάκι...συγκεκριμένα...το σύνθημα "Be BEAUTIFUL...for yourself!!" έχει προταθεί από δύο διαγωνιζόμενους. Για να είμαστε δίκαιοι λοιπόν, το "χρεώνουμε" και στις δυο φίλες που το πρότειναν...
Αν τώρα φτάσει στα τελικά και ψηφιστεί στις θέσεις που...κερδίζουν, το πιθανότερο είναι να ...μοιράσουμε το δώρο...αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό...
Ανασκουμπωθείτε λοιπόν, και ξεκινήστε να ενεργοποιείται φίλους, γνωστούς και συγγενείς να μπουν και να ψηφίσουν. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα για το δεύτερο γκρουπ έχουν ως εξής:

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Eπιβαρυντικοί παράγοντες για την δημιουργία και την αύξηση της κυτταρίτιδας


Ο ρόλος των γυναικείων ορμονών είναι πρωταρχικής σημασίας, αφού η κυτταρίτιδα εμφανίζεται κυρίως στις γυναίκες μετά την εφηβεία.
• H φυλή από την οποία καταγόμαστε.
• H ποιότητα του δέρματος, η κατανομή του υποδόριου λίπους και η προδιάθεση του λεμφικού και κυκλοφορικού συστήματος.
• Το αυξημένο σωματικό βάρος, οι συχνές αυξομειώσεις του και η κακή διατροφή (π.χ η πλούσια σε ολικό και κορεσμένο λίπος και φτωχή σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες και υγρά) δρουν επιβαρυντικά για την εικόνα της κυτταρίτιδας.
• Επιβαρυντικούς παράγοντες αποτελούν επίσης το άγχος, το κάπνισμα και το αλκοόλ.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Slim Light - Απόλαυση και Αποτέλεσμα

Θεραπεία Slim Light στο κέντρο μας. Συνδιάζοντας την απόλαυση με το ουσιαστικό αποτέλεσμα ενάντια στην κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και ...όχι μόνον...
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Οι πρώτοι επιλαχόντες για τα ημιτελικά..


Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τους τρείς επιλαχόντες του πρώτου γκρουπ.
Έτσι, στα ημιτελικά περνούν οι:  1. Στρουμπάκου Κατερίνα, με την πρόταση "Be BEAUTIFUL σημαίνει αυτοπεποίθηση" που συγκέντρωσε 35 ψήφους
  2. Αλεζίδου Εμμανουέλλα, με την πρόταση "Be BEAUTIFUL , έτσι απλά", που συγκέντρωσε 28 ψήφους
  3. Στην τρίτη θέση ισοψήφισαν και περνάνε και οι δύο στα ημιτελικά οι: Ασπασία Πετροπούλου και Πηγαδίτου Δήμητρα με τις προτάσεις: " Feel Beautiful" και "Be BEAUTIFUL...be yourself" αντίστοιχα που έλαβαν από 17 ψήφους..
Συγχαρητήρια σε όλες σας κορίτσια, αλλά μην επαναπαύεστε...μιας και θα υπάρξουν δύο αναμετρήσεις ακόμα για να βγουν οι τελικοί νικητές.  Επιστρατεύστε λοιπόν, φίλους γνωστούς και συγγενείς στο facebook, και όπου αλλού προκειμένου να προετοιμάζονται για την επόμενη ψηφοφορία που θα γίνει σε ενα μήνα περίπου από τώρα.

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί πρέπει να κάνετε ένα μανικιούρ......;

 Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν μανικιούρ, πιστεύοντας ότι αυτό γίνεται απλά για να έχουμε καθαρά και όμορφα νύχια. Ωστόσο, ένα μανικιούρ προβλέπει και σε άλλες παροχές που πολλοί δεν γνωρίζουν. Ένα μανικιούρ είναι μια θεραπεία ομορφιάς για τα χέρια. Παρά το γεγονός ότι, η εργασία γίνεται απευθείας στα νύχια, ολόκληρο το χέρι ωφελείται πραγματικά. Ο πρωταρχικός στόχος του μανικιούρ είναι να διατηρήσει τη γενική υγεία των χεριών.

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Αντιμετωπίζοντας τους μαύρους κύκλους

Το πιο συνηθισμένο και αντιαισθητικό πρόβλημα δερματικής φύσεως για πολλούς ανθρώπους είναι οι μαύροι κύκλοι και σακούλες, αφού εκτός από την εικόνα ενός κουρασμένου προσώπου, συχνά προσθέτουν και χρόνια!

  • Παρόλα αυτά, όλοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δραστικά το πρόβλημα της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και των σακούλων, εφαρμόζοντας από σήμερα κιόλας τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές:

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα


Yπάρχουν κυρίως δύο είδη στις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας , δηλαδή οι κρέμες με αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι κρέμες με αποτελέσματα σε μακράς διάρκειας διάστημα στη μείωση της κυτταρίτιδας. Το πρώτο είδος των κρεμών αυτών δεν είναι συνήθως πολύ ακριβές και όπως φαίνεται βασικά αποσκοπούν στην επίτευξη βραχυπρόθεσμων αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα την γρήγορη απομάκρυνση της κυτταρίτιδας. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, παρέχουν μόνο μια προσωρινή ανακούφιση από τη μείωση των εξογκώσεων του δέρματος, αλλά δεν αντιμετωπίζουν πλήρως την κυτταρίτιδα.

Από την άλλη πλευρά, οι κρέμες με αποτελέσματα σε μακράς διάρκειας διάστημα στη μείωση της κυτταρίτιδας τείνουν να εξασφαλίσουν μια μόνιμη απομάκρυνση αυτής. Αυτές οι κρέμες εισχωρούν στο δέρμα κατευθείαν προς την υποδόρια στιβάδα των λιπαρών ιστών, με αποτέλεσμα να διαλύεται η κυτταρίτιδα και να διασφαλίζεται η ομαλή εξάλειψη των τοξινών από το σώμα.

Στην κατηγορία των κρεμών με μακροχρόνια και μόνιμη δράση, υπάγονται και οι σειρές της Alapis Lipoform και Drainage. Πρόκειται για εξαιρετικά προϊόντα, βασισμένα σε εκχυλίσματα και συμπυκνώματα φυκιών, τα οποία έχουν εντυπωσιακή δράση κατα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Κυτταρίτιδα

Η «κυτταρίτιδα» είναι ένα πρόβλημα αισθητικό και όχι ιατρικό. Ως εκ τούτου δεν περιγράφεται στα ιατρικά βιβλία ως παθολογικό πρόβλημα. Στην ιατρική με τον όρο κυτταρίτιδα περιγράφεται μια έντονη φλεγμονή του δέρματος και της υποδερμίδας (λιπώδης ιστός), κάτι τελείως διαφορετικό απ’αυτό που έχουμε στο νου μας στην καθημερινή πράξη όταν μιλάμε για κυτταρίτιδα. Την «κυτταρίτιδα», όπως την εννοούμε στην καθομιλουμένη, την αντιλαμβανόμαστε τόσο με την παρατήρηση όσο και με την ψηλάφηση. Υπάρχει μία αύξηση της πτύχωσης του δέρματος, το οποίο αποκτά διαφορετική σύσταση, χάνει τη λεία του όψη και θυμίζει «φλοιό πορτοκαλιού». Συχνά η κυτταρίτιδα συνοδεύεται από χαλάρωση με αποτέλεσμα η όψη του δέρματος να δείχνει «κυματοειδής» ή να έχει εντυπώματα στην επιφάνεια του.

Παρόλο που η κυτταρίτιδα είναι πολύ συχνότερη στις γυναίκες, εμφανίζεται ενίοτε και στους άνδρες. Yπολογίζεται ότι το 50% των γυναικών, ηλικίας άνω των 50, παρουσιάζουν σε κάποιο βαθμό κυτταρίτιδα. Στις γυναίκες εντοπίζεται, συνήθως, στην έξω επιφάνεια των μηρών, όπου συνυπάρχει με τα «ψωμάκια», στην έσω επιφάνεια των γονάτων, στους γλουτούς, στην κοιλιακή χώρα, στις γάμπες, στους αστραγάλους και στην υπομασχαλιαία περιοχή. Μπορεί να εμφανίζεται και σε πολύ λεπτές γυναίκες. Στους άνδρες κυτταρίτιδα εμφανίζεται κυρίως στην κοιλιακή χώρα, στον αυχένα, στην περιοχή των μπράτσων και στην έσω επιφάνεια των μηρών.

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Κι άλλα νέα...

 Τελικά προλάβαμε....
Το δεύτερο γρουπ με τις επιλαχούσες προτάσεις είναι ετοιμο και σας το παραδίδουμε για να ψηφίσετε ανάμεσά τους αυτή που σας αρέσει περισσότερο. Η διαδικασία είναι η ίδια. Από αυτές οι τρείς με τις περισσότερες ψήφους θα περασουν στα ημιτελικά από όπου και θα ψηφίσετε και πάλι για τις πέντε επικρατέστερες ώστε να βγουν οι τελικοί νικητές.
Ψηφίζετε λοιπόν ΕΔΩ

Τα νέα του διαγωνισμού μας...2ο

Χμ....Μάλλον βαλθήκατε να μας κάνετε δύσκολη την ζωή...έχουμε και λέμε λοιπόν...
Οι επικρατέστερες προτάσεις από το πρώτο γκρουπ μπήκαν σε ψηφοφορία... Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα για να καταλάβετε γιατί προβληματιζόμαστε:

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Μάτια με μαύρους κύκλους

Σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους σχηματίζονται κατά καιρούς μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Συνήθως πρόκειται για παροδικό πρόβλημα που δημιουργεί όμως περισσότερο αισθητικό παρά παθολογικό πρόβλημα.
Οι κυριότεροι λόγοι πρόκλησης μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια είναι:

   1. Ρινική συμφόρηση
   2. Κατακράτηση υγρών
   3. Κούραση
   4. Αϋπνία
   5. Γήρανση του δέρματος, λέπτυνση δέρματος, έκθεση στον ήλιο
   6. Οικογενειακή προδιάθεση, κληρονομικότητα, ιδιοσυστασία του δέρματος
   7. Αλλεργικές αντιδράσεις, έκζεμα
   8. Κάπνισμα
   9. Αναιμία λόγω έλλειψης σιδήρου
  10. Αφυδάτωση

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Indian Massage


  Το indian massage είναι μια ολιστική θεραπεία, γνωστή για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του στρες, του άγχους, της κατάθλιψης και της ψυχικής έντασης.

Οι περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται είναι το  πάνω μέρος της πλάτης, οι ώμοι, οι βραχίονες, τα χέρια,  ο τράχηλος, το τριχωτό της κεφαλής, το πρόσωπο και τα αυτιά.

Στόχος του indian massage είναι να απελευθερώσει από το άγχος που έχει συσσωρευτεί στους μυς, στους ιστούς και τις αρθρώσεις της κεφαλής, το πρόσωπο, το λαιμό και τους ώμους.

Δημιουργώντας αγγειοδιαστολή, υπεραιμία και μείωση των μυϊκών σπασμών, το ινδικό μασάζ είναι ιδανικό για την ανακούφιση του στρες, την ένταση, την κόπωση, την αϋπνία, τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες και την ιγμορίτιδα.